Performance BCAA 6000 Tabletten 90 stuks

Voedingssupplement met 3 essentiële aminozuren,verrijkt met vitamine B6 voor een vlotte opname, ter ondersteuning van de inspanning, in de vorm van tabletten. Voorkomt spierafbraak, verbetert het spierherstel en verhoogt de eiwitsynthese in het lichaam.

prijs apotheek: 19,45
15,56
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 12:00, overmorgen geleverd

Intensief trainen vraagt om extra bcaa’s! Bcaa’s verschillen van de andere aminozuren in die zin dat ze onmiddellijk in de spier worden gemetaboliseerd en niet in de lever worden opgeslagen. Bcaa’s zijn voor krachttrainingen een absolute noodzaak. Ze gaan eiwitafbraak in de spier tegen (katabolisme) en zorgen voor een sneller en beter herstel van de spieren, wat uiteindelijk resulteert in spiermassatoename. BCAA’s gebruik je dus best onmiddellijk voor en na de trainingen. Voor de training zullen de BCAA’s spierafbraak tijdens de inspanningen minimaliseren. Na de training zullen ze zorgen voor een maximale eiwitsynthese, recuperatie en opbouw van de spieren.Vitamine B6 voor een betere assimilatie van de bcaa’s.Indien een lichaam een tekort heeft aan vitamine B6 kunnen de BCAA’s niet vlot worden opgenomen. Door de combinatie van aminozuren met Vit B6 worden alle oorzaken van een mogelijk tekort opgevangen.
Neem 3 capsules voor en 3 na de training.
L-leucine (30,8%), vulstof (cellulose), L-valine (15,4%), L-isoleucine (15,4%), antiklontermiddelen (tricalciumfosfaat, magnesiumstearaat en siliciumdioxide), vitamine B6 (pyridoxine hydrochloride).Per 6 tabletten:Vitamine B6 : 2 mgLeucine : 3000 mgValine : 1500 mgIsoleucine : 1500 mg
Merk Performance
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Type voeding Recuperatie
Type samenstellingen Aanvullend, Sporters
Effect Spierherstellend
Bevat Overige, Vitamine B6
Doelgroep Man, Vrouw
Smaak Zonder smaak
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Zonder melkeiwitten? available
Lactosevrij? available
Isotoon? not available
Glutenvrij? available
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Parisi Salvatore
    14/01/2019
    De must voor voor voor en na mijn opleiding....Ik gebruik het al een paar jaar...Herstel echt top-notch