085/016 08 96

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Performance Joint Support Capsules 120 stuks

Capsules 120 stuks
25,08 26,40
Op voorraad
25,08
-5%
prijs apotheek: 26,40 Je bespaart: -1,32
Voedingssupplement op basis van glucosamine, chondroïtine, mangaan en koper, voor soepele gewrichten, in de vorm van capsules. Helpt gewrichtspijn te voorkomen, het herstel van kraakbeen te stimuleren en de beweeglijkheid van de gewrichten te ondersteunen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Sporten en gewrichtspijn Alle sporters krijgen wel eens te kampen met gewrichtspijnen. Door herhaaldelijk te trainen worden steeds dezelfde gewrichten hardnekkig onder handen genomen. Kraakbeen wordt afgebroken en lijdt uiteindelijk tot pijn! Ook door het ouder worden komt er slijtage op de gewrichten wat tot heel wat ongemakken kan lijden. Kraakbeen is een zacht en glad weefsel dat samen met het vocht dat in het gewricht wordt aangemaakt een soepele beweging mogelijk maakt en er voor zorgt dat botten soepel over mekaar glijden zonder te schuren of te knarsen. Daarbij is het kraakbeen erg elastisch, zodat het schokken kan opvangen zoals deze optreden bij hardlopen, springen, gewichtstraining,… Wanneer het kraakbeen beschadigd raakt bij herhaaldelijke blessures, zal de soepele werking van het gewricht verloren gaan en ontstaat artrose (of een ontsteking van de gewrichten). Het is een veelvoorkomend probleem in de sportwereld en geeft een uitleg waarom er veel ontstekingsremmers worden genomen. Er zijn ook voedingssupplementen die verlichting kunnen brengen, zo bent u niet telkens aangewezen op medicatie. Ze bespoedigen het herstel en houden gewrichten soepel. Glucosamine en Chondroïtine zijn natuurlijke bestanddelen die m’n aantreft in het kraakbeen. Ons lichaam produceert zelf chondroïtine maar in te kleine hoeveelheid om voldoende snel te herstellen.Werkzaam op lange termijn De stoffen zijn pas werkzaam na enkele weken en zijn dus niet geschikt om pijn snel te behandelen. Het is tevens belangrijk om Joint Support eerder preventief te nemen.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Voor het behandelen van Artritis of gewrichtsontstekingen >> Niet echt geschikt om snel te behandelen maar eerder om preventief te gebruiken.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Neem 1 capsule, 2 keer per dag met ongeveer 100 ml water.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Glucosaminesulfaat (afkomstig van schaaldieren), chondroïtinesulfaat, vulmiddel: microkristallijne cellulose, mangaancitraat, kopercitraat, capsule: gelatine.Belangrijk:Glucosamine wordt gewonnen uit de schaal van schaaldieren, met name garnalen en krab, voorzichtigheid geboden voor mensen met een schaaldierallergie.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Belangrijk
Glucosamine wordt gewonnen uit de schaal van schaaldieren, met name garnalen en krab, voorzichtigheid geboden voor mensen met een schaaldierenallergie.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Performance
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Bevat Chondroïtine, Glucosamine, Mangaan, Overige
Aangewezen bij Kraakbeenproblemen
Keyword Herstellend, Kraakbeen, Soepele gewrichten
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Performance Joint Support