Performance Kre-Alkalyn Xtreme Capsules 120 stuks

Voedingssupplement, vooral geschikt voor de krachtsport, met creatine monohydraat, in de vorm van capsules. Verhoogt de kracht, verbetert de explosiviteit en verbetert het spierherstel. Het beschermt ook je spieren tegen overvloedige melkzuurophoping. Geeft onmiddellijk resultaat.

prijs apotheek: € 23,90
19,12
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Dit product biedt alle voordelen van creatine maar zonder de neveneffecten : geen opgeblazen gevoel, geen vochtretentie en krampen worden geëlimineerd.
Neem 5 capsules per dag, 1 uur voor het sporten met 250 ml water.Bij deze vorm van creatine is de pH gecorrigeerd wat toelaat dat je het langdurig kan nemen.
Kre-Alkalyn®: Creatine monohydraat 3g , capsule: gelatine, kleurstoffen: indigotine, briljantblauw FCF. De carmoisine kan ongewenste effecten hebben op de activiteiten en oplettendheid van kinderen.
Merk Performance
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Type voeding Recuperatie
Effect Spierherstellend, Spierversterkend
Bevat Creatine
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Glutenvrij? available
Isotoon? not available
Lactosevrij? available
Zonder melkeiwitten? available
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    christian teheux
    23/12/2018
    UITSTEKENDE PRODUCT KWALITEIT VAN DE PRESTATIES AAN DE TOP VOOR MIJ BEN IK ZEER TEVREDEN MET DE KRE-ALKALYN HET GEEFT ME EEN ZEER GOED HERSTEL EN KRACHT TOP VAN DE TOP