Performance Turbo Mass gainer NB aardbei Poeder 1000g

Koolhydraatrijke proteïneshake, die bestaat uit een uniek combinatie van 5 superieure eiwitten en 3 soorten koolhydraten,voor een goede recuperatie en spieropbouw, en voor het ontwikkelen van spiermassa. De koolhydraten zorgen voor een constante energielevering op korte, middellange en lange termijn. Verrijkt met L-glutamine en Kre-Alkalyn. Aardbeismaak.

prijs apotheek: 17,45
13,96
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd


Meng 3 maal per dag, 75g poeder (1,5 maatschep) met 50ml water of koude melk
dextrose, maltodextrine, wei-eiwitconcentraat (emulgator: sojalecithine) (15%), calciumcaseïnaat (5%), creatinemonohydraat (Kre-Alkalyn®), aroma, verdikkingsmiddel (cellulosegom), wei-eiwitisolaat (emulgator: sojalecithine) (1%), gehydrolyseerd wei-eiwit (1%), gehydrolyseerd tarwe-eiwit met glutamine (1%), ei-albumine (1%), fructose, kleurstof (bietenrood), zoetstof (aspartaam). Bevat melk (inclusief lactose) en gluten. Bevat een bron van fenylalanine.

5 eiwitten : wei, calcium caseïnaat, ei-albumine, wei-eiwit isolaat en wei-eiwit hydrolisaat.
3 koolhydraten : dextrose, fructose en maltodextrine.

Verrijkt met L-Glutamine peptide en Kre-Alkalyn
Merk Performance
Aflevervorm Poeder
Type product Voedingssupplementen
Type voeding Aanvullend, Koolhydraatrijk, Proteïnerijk
Bevat Creatine, Overige, Whey
Smaak Aardbei
Glutenvrij? not available
Isotoon? not available
Lactosevrij? not available
Zonder melkeiwitten? not available
Zonder suiker? not available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Johnny strong
    09/01/2019
    Zit creatine in. kun je ook los kopen. Verder is het net een suikerspin, zoo zoet. 46 gram suiker per 100 gram gebruik. dat zijn 16 suikerklontjes. (je mag 50 per dag) Suiker is vervangen door aspertaam E951 dit is al verschrikkelijk slecht voor je gezondheid. zie google op aspertaam. vergelijk met mass gainer van de Action. 4 gram suiker per 100 gram gebruik.