promo
 (1)
Deel hier je ervaring met het product
9,2 / 10
 • Willem uit Tricht schreef:
  perfect geregeld
  Bestelling was snel geleverd. er ware zelfs extra producten (testers) bijgevoegd. Erg leuk!.
 • Jolanda uit Den haag schreef:
  Netjes, op tijd en goed verpakt
  Dit was de eerste bestelling. De afleverdatum en tijd was prima. Het product is keurig verpakt
 • Joke uit Eck en Wiel schreef:
  Top
  Snelle levering volgens adspraak

Performance Turbo Mass gainer NB aardbei Poeder 3000g

Koolhydraatrijke proteïneshake, die bestaat uit een uniek combinatie van 5 superieure eiwitten en 3 soorten koolhydraten,voor een goede recuperatie en spieropbouw, en voor het ontwikkelen van spiermassa. De koolhydraten zorgen voor een constante energielevering op korte, middellange en lange termijn. Verrijkt met L-glutamine en Kre-Alkalyn. Aardbeismaak.

prijs apotheek: 44,95
33,71 -25%
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Bestel vandaag, woensdag geleverd

prijs apotheek: 44,95

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Bestel vandaag, woensdag geleverd

 • Gratis levering vanaf 39 euro via Pickup afhaalpunten
 • Altijd korting op alle producten
 • Stel je vragen aan de apotheker
Turbo Mass Gainer bevat 5 soorten eiwitten zodat het lichaam alle noodzakelijke aminozuren voor een optimaal herstel van de spieren krijgt. Wei-eiwitten zijn werkzaam op korte termijn. Bij inname voorzien ze het lichaam onmiddellijk van aminozuren voor spiergroei. Wei-witten zijn ideaal bij het ontbijt en onmiddellijk na de training omdat ze bestaan uit korte eiwitketens en zeer snel worden opgenomen door het lichaam, soms al binnen de 10 minuten. Calcium caseïnaat en ei-albumine daarentegen worden langzamer verteerd zodat er een constante aminozuurafgifte in de bloedstroom aanwezig is. Het aminozuren spectrum van ei-albumine lijkt erg op dat van onze spieren. Het is aan te raden om deze eiwitten ook ‘s avonds te nuttigen zodat ze tijdens de nacht nog lang kunnen doorwerken om de spieren te herstellen. Isolaat wordt aanzien als de puurste vorm onder de eiwitten, met de hoogste biologische waarde. Deze proteïne wordt sneller opgenomen dan andere eiwitten, wat zorgt voor een maximale eiwitsynthese (anabolisme). Isolaat bevat haast geen vet of lactose en is de beste eiwitbron ter ondersteuning van de opbouw van vetvrije spiermassa. Turbo Mass gainer bevat eveneens wei-eiwit hydrolisaat. Doordat het melksuiker sterk gereduceerd is, is dit het beste product voor mensen met een melkeiwit allergie. Hydrolisaten bevatten een zeer hoogwaardig aminozuurprofiel wat zorgt voor een snelle afgifte van aminozuren in het bloed waardoor ze zorgen voor een optimaal herstel na de training. Hydrolisaten bevatten weinig vetten en een uitermate laag lactose gehalte.

Verrijkt met L-Glutamine peptide
Het is een semi-essentieel aminozuur dat een sleutelrol speelt in het anabolisme van eiwitten in het menselijk lichaam. L-Glutamine is hét aminozuur voor spiergroei, spierherstel en celopbouw. De peptide vorm zorgt ervoor dat de glutamines nog beter geassimileerd worden door het lichaam.Kre-Alkalyn® is gebufferd met een alkaline die een pH-waarde heeft van meer dan 12.0 waardoor het perfect stabiel blijft in water of fruitsap . Hierdoor verzekeren we dat dit supplement integraal het maagsysteem passeert en de bloedbaan ingaat om nadien naar de spieren te worden getransporteerd.Resultaat: Een verhoogde opname en hogere beschikbaarheid in het lichaam.

Kre-Alkalyn® zal je alle voordelen van creatine bieden zonder de neveneffecten! Geen opgeblazen gevoel meer, geen vochtretentie en krampen worden geëlimineerd.Het laat je toe om intenser te sporten en nadien je spieren te beschermen tegen overvloedige melkzuurophoping gedurende de training of de wedstrijd.
Meng 3 maal per dag, 75g poeder (1,5 maatschep) met 50mlwater of koude melk
dextrose, maltodextrine, wei-eiwitconcentraat (emulgator: sojalecithine) (15%), calciumcaseïnaat (5%), creatinemonohydraat (Kre-Alkalyn®), aroma, verdikkingsmiddel (cellulosegom), wei-eiwitisolaat (emulgator: sojalecithine) (1%), gehydrolyseerd wei-eiwit (1%), gehydrolyseerd tarwe-eiwit met glutamine (1%), ei-albumine (1%), fructose, kleurstof (bietenrood), zoetstof (aspartaam). Bevat melk (inclusief lactose) en gluten. Bevat een bron van fenylalanine.

5 eiwitten : wei, calcium caseïnaat, ei-albumine, wei-eiwit isolaat en wei-eiwit hydrolisaat.
3 koolhydraten : dextrose, fructose en maltodextrine.
Verrijkt met L-Glutamine peptide en Kre-Alkalyn
Merk Performance
Aflevervorm Poeder
Type product Voedingssupplementen
Type voeding Aanvullend, Koolhydraatarm, Proteïnerijk
Bevat Creatine, Overige, Whey
Smaak Aardbei
Glutenvrij? not available
Isotoon? not available
Lactosevrij? not available
Zonder melkeiwitten? not available
Zonder suiker? not available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  Sauvage
  18/05/2019
  Zeer goed product, voor een zeer goede prijs raad ik dit product aan.
9,2 / 10
 • Willem uit Tricht schreef:
  perfect geregeld
  Bestelling was snel geleverd. er ware zelfs extra producten (testers) bijgevoegd. Erg leuk!.
 • Jolanda uit Den haag schreef:
  Netjes, op tijd en goed verpakt
  Dit was de eerste bestelling. De afleverdatum en tijd was prima. Het product is keurig verpakt
 • Joke uit Eck en Wiel schreef:
  Top
  Snelle levering volgens adspraak