085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Chat met ons

Performance Turbo Mass gainer NB vanille Poeder 3000g

2 reviews
Poeder 3000g
42,70 44,95
Op voorraad
42,70
-5%
prijs apotheek: 44,95 Je bespaart: -2,25
Koolhydraatrijke proteïneshake, die bestaat uit een unieke combinatie van 5 superieure eiwitten en 3 soorten koolhydraten,voor een goede recuperatie en spieropbouw, en voor het ontwikkelen van spiermassa. De koolhydraten zorgen voor een constante energielevering op korte, middellange en lange termijn. Verrijkt met L-glutamine en Kre-Alkalyn. Vanillesmaak.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Turbo Mass Gainer bevat 5 soorten eiwitten zodat het lichaam alle noodzakelijke aminozuren voor een optimaal herstel van de spieren krijgt. Wei-eiwitten zijn werkzaam op korte termijn. Bij inname voorzien ze het lichaam onmiddellijk van aminozuren voor spiergroei. Wei-witten zijn ideaal bij het ontbijt en onmiddellijk na de training omdat ze bestaan uit korte eiwitketens en zeer snel worden opgenomen door het lichaam, soms al binnen de 10 minuten. Calcium caseïnaat en ei-albumine daarentegen worden langzamer verteerd zodat er een constante aminozuurafgifte in de bloedstroom aanwezig is. Het aminozuren spectrum van ei-albumine lijkt erg op dat van onze spieren. Het is aan te raden om deze eiwitten ook ‘s avonds te nuttigen zodat ze tijdens de nacht nog lang kunnen doorwerken om de spieren te herstellen. Isolaat wordt aanzien als de puurste vorm onder de eiwitten, met de hoogste biologische waarde. Deze proteïne wordt sneller opgenomen dan andere eiwitten, wat zorgt voor een maximale eiwitsynthese (anabolisme). Isolaat bevat haast geen vet of lactose en is de beste eiwitbron ter ondersteuning van de opbouw van vetvrije spiermassa. Turbo Mass gainer bevat eveneens wei-eiwit hydrolisaat. Doordat het melksuiker sterk gereduceerd is, is dit het beste product voor mensen met een melkeiwit allergie. Hydrolisaten bevatten een zeer hoogwaardig aminozuurprofiel wat zorgt voor een snelle afgifte van aminozuren in het bloed waardoor ze zorgen voor een optimaal herstel na de training. Hydrolisaten bevatten weinig vetten en een uitermate laag lactose gehalte.


Verrijkt met L-Glutamine peptide
Het is een semi-essentieel aminozuur dat een sleutelrol speelt in het anabolisme van eiwitten in het menselijk lichaam. L-Glutamine is hét aminozuur voor spiergroei, spierherstel en celopbouw. De peptide vorm zorgt ervoor dat de glutamines nog beter geassimileerd worden door het lichaam.Kre-Alkalyn® is gebufferd met een alkaline die een pH-waarde heeft van meer dan 12.0 waardoor het perfect stabiel blijft in water of fruitsap . Hierdoor verzekeren we dat dit supplement integraal het maagsysteem passeert en de bloedbaan ingaat om nadien naar de spieren te worden getransporteerd.Resultaat: Een verhoogde opname en hogere beschikbaarheid in het lichaam.

Kre-Alkalyn® zal je alle voordelen van creatine bieden zonder de neveneffecten! Geen opgeblazen gevoel meer, geen vochtretentie en krampen worden geëlimineerd.Het laat je toe om intenser te sporten en nadien je spieren te beschermen tegen overvloedige melkzuurophoping gedurende de training of de wedstrijd.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Meng 3 maal per dag, 75g poeder (1,5 maatschep) met 50mlwater of koude melk

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

dextrose, maltodextrine, wei-eiwitconcentraat (emulgator: sojalecithine) (15%), calciumcaseïnaat (5%), creatinemonohydraat (Kre-Alkalyn®), aroma, weieiwitisolaat (emulgator: sojalecithine) (1%), gehydrolyseerd wei-eiwit (1%), gehydrolyseerd tarwe-eiwit met glutamine (1%), ei-albumine (1%), fructose, verdikkingsmiddel (cellulosegom), zoetstof (aspartaam). Bevat melk (inclusief lactose) en gluten. Bevat een bron van fenylalanine.


5 eiwitten : wei, calcium caseïnaat, ei-albumine, wei-eiwit isolaat en wei-eiwit hydrolisaat.
3 koolhydraten : dextrose, fructose en maltodextrine.

Verrijkt met L-Glutamine peptide en Kre-Alkalyn.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Performance
Aflevervorm Poeder
Type product Voedingssupplementen
Type voeding Aanvullend, Koolhydraatrijk, Proteïnerijk
Bevat Creatine, Overige, Whey
Smaak Vanille
Keyword Recuperatie verhogend, Spieren, Sport
Glutenvrij? not available
Isotoon? not available
Lactosevrij? not available
Zonder melkeiwitten? not available
Zonder suiker? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Performance Turbo Mass gainer NB vanille

Geweldig product, geweldige smaak met water of melk. Zeer snelle levering, ondanks de beperking. Ik raad aan

Farid

Uitstekend product, kwaliteit en zeer redelijke prijs. Zeer goede chocoladesmaak, niet erg zoet. Ideaal met water.

Rachid