085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Perniso Softgel 60 stuks

Softgel 60 stuks
33,54 40,00
Op voorraad
33,54
-17%
prijs apotheek: 40,00 Je bespaart: -6,46
Voedingssupplement op basis van groenlipmossel extract en omega 3 vetzuren in de vorm van softgels. Aangewezen voor het verlichten van artose klachten, aandachtstoornissen en astma.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

PERNISO© is een 100% natuurlijk voedingssupplement, op basis van PCSO-524 TM lipidenextract.

Dit olieconcentraat is een extract van de Perna Canaliculus, de groenlippige mossel uit Nieuw-Zeeland, het bevat talrijke Omega-3 vetzuren die uit de zee afkomstig zijn.

Deze meervoudige, onverzadigde vetzuren zijn essentieel voor ons organisme en moeten, om het even op welke leeftijd, door onze voeding worden aangebracht. Opdat ons organisme goed zou werken, moet er een evenwicht bestaan tussen omega-6- en omega-3-vetzuren in een evenredigheid van 4-1. De omega-3 voedingsbronnen zijn echter schaarser en om de gewenste dagelijkse dosis te bekomen moet men een er een veel groter aantal van innemen. Men vindt de omega-3 onder andere in vette vis zoals tonijn, sardienen of makreel.

Vanaf 50 jaar wordt het synthesevermogen van de meervoudige onverzadigde vetzuren eveneens verminderd en dit brengt een voedingsstoornis met zich mee, die moet men dan door een voedingssupplement compenseren.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Aanvankelijk 2 capsules per dag nemen bij het eten gedurende 3 tot 6 weken. Daarna kan de inname verminderd worden tot 1 capsule per dag voor het behoud van het voedingsevenwicht.

Kinderen van 3 tot 12 jaar: 1 capsule per dag bij het eten.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Voornaamste ingrediënten per capsule: 100 mg farmaceutische olijfolie, 50 mg lipide-extract van Perna canaliculus PCSO-524 TM, antioxidant: 225 mg natuurlijke vitamine E, capsule: gelatine,glycerol, aqua pure.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Perniso
Aflevervorm Softgel
Type product Voedingssupplementen
Bevat Groenlipmossel, Omega 3
Aangewezen bij Artrose
Specifiek voor diabetici? not available
Toedieningswijze Oraal
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Perniso