085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Pharma Nord Bio-Borago + EPA Capsules 90 stuks

Capsules 90 stuks
21,29 26,95
Op voorraad
21,29
-22%
prijs apotheek: 26,95 Je bespaart: -5,66
Voedingssupplement op basis van omega 3 - 6 vetzuren in de vorm van capsules, voor een goede gemoedstoestand en voor een gezonde huid.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Bio-Borago+EPA is een voedingsaanvulling dat gamma-linoleenzuur (GLA) uit de zaadjes van Bernagie bevat evenals eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA) uit zuivere visolie. Deze combinatie van essentiële vetzuren komt overeen met het ideale evenwicht dat zou mogen worden aangebracht via een gezonde en gevarieerde voeding met plantaardige producten en vis. Verschillende wetenschappelijke studies hebben duidelijk aangetoond dat deze drie vetzuren van uitzonderlijk belang zijn voor onze gezondheid daar zij de voorlopers zijn van protaglandines en leucotriën met gezondheidsbevorderende effecten.

Eigenschappen

Bio-Borago+EPA bevat de omega-3 vetzuren EPA en DHA (uit zuivere visolie), en omega-6 vetzuur GLA (uit de zaadjes van de bernagie-plant. De combinatie van deze essentiële vetzuren maakt van Bio-Borago+EPA een voedingsaanvulling van eerste keuze om het evenwicht in de lichaamseigenaanmaak van prostaglandines en leucotriënen te ondersteunen.  EPA en DHA zijn nodig voor de synthese van de goede prostaglandines (PG3) en de leucotriënen (LT5); terwijl zij de aanmaak van de schadelijke prostaglandines (PG2) en de leucotriënen (LT4) remmen. GLA is de voorloper van de weldoende prostaglandines type PG1.  Studies hebben een verband aangetoond tussen voedingstekorten aan GLA en EPA en de problemen in verband met de vrouwelijke cyclus. Andere onderzoeken tonen eveneens verlaagde GLA-spiegels bij inflammatoire problemen van dermatologische en musculaires aard evenals bij gewrichtsklachten

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 à 2 capsules per dag. In te nemen tijdens een maaltijd.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Bio-Borago+EPA bevat per capsule: geconcentreerde visolie 140 mg, waarvan EPA 45 mg, DHA 33 mg; Bernagie-olie 360 mg, waarvan GLA 80 mg Energiewaarde 21 kJ (5 kcal)

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Opmerkingen

Bevat noch gist noch suiker noch gluten. Kan gecombineerd worden met Selenium+Zinc of Bio-Antioxidant.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Pharma Nord
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Depressie
Type samenstellingen Aanvullend
Bevat DHA, EPA, Omega vetzuren
Doelgroep Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Tijdstip inname Dag
Keyword Depressie, Mooie huid, Natuurlijk, Omegavetzuren
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Pharma Nord Bio-Borago + EPA