Pharma Nord D-Pearls 1520 Capsules 80 stuks

Voedingssupplement op basis van natuurlijke vitamine D3, in de vorm van parels. Draagt bij tot de instandhouding van normale botten en tanden, en tot een normale werking van het immuunsysteem. De vitamine D3 is opgelost in extra vergine olijfolie van een zeer hoge kwaliteit, hetgeen een goede opname en werkzaamheid garandeert.

prijs apotheek: € 14,50 -15%
12,33
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Merk Pharma Nord
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Beendergestel, Weerstandsverhogend
Bevat Vitamine D
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  Julitte Budo
  28/12/2018
  Helpt tegen haaruitval . Is goedkoper online.
  marcella
  03/07/2017
  Ik gebruikte reeds verschillende soorten vitamine D. Maar deze geeft het beste resultaat. Het is goed geconcipieerd om door het lichaam opgenomen te worden. Heel het lichaam vaart er wel bij. Ben sindsdien minder vermoeid, en mijn zicht gaat niet meer achteruit.
  Martine
  17/05/2016
  Ik ben werkelijk zeer tevreden van deze vorm van vitamin D (wel dosis 1520 ipv 800). Sinds ik het product dagelijks neem, heb ik een veel betere kwaliteit van huid, haar en nagels.