085/016 08 96

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Pharma Nord D-Pearls 200 Capsules 120 stuks

Capsules 120 stuks
7,96 9,95
Op voorraad
7,96
-20%
prijs apotheek: 9,95 Je bespaart: -1,99
Voedingssupplement op basis van natuurlijke vitamine D3, in de vorm van parels. Draagt bij tot de instandhouding van normale botten en tanden, en tot een normale werking van het immuunsysteem. De vitamine D3 is opgelost in extra vergine olijfolie van een zeer hoge kwaliteit, hetgeen een goede opname en werkzaamheid garandeert.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

De geringe vitamine D-aanbreng uit de voeding gekoppeld aan een beperkte blootstelling aan de zon hebben geleid tot een chronisch vitamine D-tekort bij een groot deel van de bevolking, jong en oud! Een verlengde blootstelling aan de zon is echter niet aan te bevelen gezien het verhoogde risico op huidkanker. Bovendien kan het gebruik van een zonnecrème met beschermingsfactor 15 de vitamine D-aanmaak in het lichaam tot 99 % verlagen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

1 kleine parel per dag, gemakkelijk door te slikken.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Vitamine D3 200 I.E.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Pharma Nord
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Smaak Zonder smaak
Keyword Botontkalking, Preventie, Tekort
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Pharma Nord D-Pearls 200