PharmaGenerix Glucosamine Complex PG Capsules 60 stuks

Voedingssupplement op basis van glucosamine, chondroïtine, MSM en oligo elementen, in de vorm van capsules. Draagt bij tot meer soepelheid en beweeglijkheid van de gewrichten.

prijs apotheek: 18,70
15,90
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, overmorgen geleverd

Glucosamine Complex PG verbetert de soepelheid en beweeglijkheid van uw gewrichten door middel van 4 acties: Behoudt het kraakbeen dankzij glucosaminesulfaat. Verhoogt het vermogen van het kraakbeen om schokken te dempen dankzij chondroïtinesulfaat. Smeert het gewricht dankzij MSM. Zet het regeneratieproces in gang dankzij 4 oligo-elementen.
3 capsules per dag met een glas water.
Per capsule: glucosaminesulfaat 500 mg, chondroïtinesulfaat 200 mg, methyl-sulfonyl-methaan 150 mg, zink 7,5 mg, selenium 35 µg, mangaan 1,75 mg, koper 0,55 mg.
Merk PG
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Bevat Chondroïtine, Glucosamine, Mangaan, MSM, Overige, Zink
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!