Physalis Fat Burner infusie Thee 20 stuks

Voedingssupplement met maté en groene, witte en Pu-erh thee, als afslankhulp, in de vorm van een infusie. Draagt bij tot de verbranding van vetten en de gewichtscontrole. Ondersteunt de inwendige zuivering en geeft meer energie. Zacht en aangenaam van smaak.

prijs apotheek: € 3,95
3,56
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, overmorgen geleverd

Kokend water over het builtje gieten en 5 minuten laten trekken. Tot 3 tassen per dag.Het is van essentieel belang dat u Physalis Fat burner combineert met een gezonde, evenwichtige voeding en voldoende lichaamsbeweging. Drink 2 liter water per dag.
Merk Physalis
Aflevervorm Thee
Type product Voedingssupplementen
Effect Vet verbranden, Zuiverend
Bevat Groene thee, Mate, Overige
Doelgroep Man, Vrouw
Smaak Groene thee
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? not available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  Jenny Van Goubergen
  04/05/2019
  Ik vind de thee van smaak heel lekker maar het heeft weinig of geen effect op het vet verbranden. Met andere woorden, ben nog geen grammetje afgevallen.
  Anabella
  14/04/2018
  Zeer goede thee, zoet en aangenaam in de mond. Van mijn kant vind ik het effectief, maar nogmaals, het is noodzakelijk om een goede voeding follow-up te combineren met een minimum aan sport.
  Sanne
  27/05/2017
  Ik vind het een hele lekkere thee. Heb nog maar 1 doosje geprobeerd dus kan nog niet echt bepalen of het effect heeft. Maar het is zeker de moeite waard. Nogmaals hele lekkere thee !