Physalis Fat Burner infusie Thee 20 stuks

3 reviews
3,44 3,95
3,44
-13%
prijs apotheek: 3,95
Op voorraad
Voedingssupplement met maté en groene, witte en Pu-erh thee, als afslankhulp, in de vorm van een infusie. Draagt bij tot de verbranding van vetten en de gewichtscontrole. Ondersteunt de inwendige zuivering en geeft meer energie. Zacht en aangenaam van smaak.
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Kokend water over het builtje gieten en 5 minuten laten trekken. Tot 3 tassen per dag.Het is van essentieel belang dat u Physalis Fat burner combineert met een gezonde, evenwichtige voeding en voldoende lichaamsbeweging. Drink 2 liter water per dag.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Physalis
Aflevervorm Thee
Type product Voedingssupplementen
Effect Vet verbranden, Zuiverend
Bevat Groene thee, Mate, Overige
Doelgroep Man, Vrouw
Smaak Groene thee
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Physalis Fat Burner infusie

Ik vind de thee van smaak heel lekker maar het heeft weinig of geen effect op het vet verbranden. Met andere woorden, ben nog geen grammetje afgevallen.

Jenny Van Goubergen

Zeer goede thee, zoet en aangenaam in de mond. Van mijn kant vind ik het effectief, maar nogmaals, het is noodzakelijk om een goede voeding follow-up te combineren met een minimum aan sport.

Anabella

Ik vind het een hele lekkere thee. Heb nog maar 1 doosje geprobeerd dus kan nog niet echt bepalen of het effect heeft. Maar het is zeker de moeite waard. Nogmaals hele lekkere thee !

Sanne