085/016 08 96

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Physalis Fat Burner Tabletten 2x15 stuks

Tabletten 2x15 stuks
14,40
Op voorraad
14,40
Voedingssupplement op basis van extracten van groene thee, koffie en mango, afkomstig uit de biologische landbouw, in tabletvorm. Het is aangewezen om de afbraak van vetten te stimuleren en biedt een hulp bij gewichtsverlies in de context van een gecontroleerd dieet. Het bevordert de natuurlijke eliminatie van gifstoffen en water.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Physalis Fat burner bio is een 100% organisch complex dat onder andere een groene thee-extract bevat dat de vetstofwisseling ondersteunt en zo bijdraagt tot gewichtsbeheersing. Het bevat ook een cafeïnevrij extract van groene koffie (Svetol®) met een gegarandeerd minimumgehalte van 40% chlorogeenzuren en 10 tot 15% 5-caffeylchininezuur. Svetol® heeft een unieke structuur (met een specifieke verhouding van 0,2-0,3 van 5-caffeylchininezuur/chlorogeenzuren), waarvan de doeltreffendheid door verschillende studies is aangetoond. Met toevoeging van Careless®, een ingrediënt geëxtraheerd uit mango's geoogst in een specifiek rijpingsstadium en klinisch getest op zijn superieure kwaliteit en effectiviteit. De formule bevat ook TetraSOD®, een gevriesdroogd Tetraselmis chuii zeewier, geproduceerd volgens een gepatenteerd technologisch procédé dat een hoge S.O.D. activiteit garandeert (> 30.000 IE/g).

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Vetverbrander, afvoer.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tablet tweemaal per dag. 's Morgens en 's middags innemen met een beetje water. Physalis Fat burner bio moet worden ingenomen in combinatie met een gezonde en evenwichtige voeding en voldoende lichaamsbeweging. Drink twee liter water per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Voor 2 tabletten per dag (aanbevolen dagelijkse dosis): Camellia sinensis extr. bio (≥50% polyfenolen, 10% catechinen) 500 mg, Coffea canephora extr. bio (Svetol® >40% chlorogeenzuren, 10-15% 5-caffeoyl-quininezuur) 450 mg, Mangifera indica bio (Careless®) 100 mg, TetraSOD® ((Tetraselmis chuii) >30.000 SOD IU/g) 4,67 mg.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Bevat cafeïne (max. 30 mg/dag), niet aanbevolen voor kinderen, zwangere vrouwen of bij het geven van borstvoeding. Bevat verwaarloosbare hoeveelheden jodium. Koel (max. 25°C), droog en donker bewaren.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Physalis
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Effect Vet verbranden, Zuiverend
Bevat Groene thee, Groene koffie
Doelgroep Vrouw
Keyword Drainage, Vetverbranding
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? not available

Physalis Fat Burner is een geneesmiddel. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees aandachtig de bijsluiter. Bewaar dit geneesmiddel buiten het bereik van kinderen. Bewaar de bijsluiter, deze bevat belangrijke informatie voor jou. Vraag raad aan je arts of apotheker. Bij het optreden van bijwerkingen, raadpleeg je huisarts.
Nota: bij homeopathische geneesmiddelen is niet altijd een bijsluiter beschikbaar.

isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.