Physalis Ginseng forte Tabletten 30 stuks

Voedingssupplement met ginseng, maca en magnesium, voor betere prestaties, in de vorm van tabletten. Ondersteunt de lichamelijke en geestelijke prestaties en draagt bij tot de vitaliteit en de fysieke en mentale uithouding. Draagt bij tot vermindering van vermoeidheid.

prijs apotheek: € 15,00
13,50
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, overmorgen geleverd

1 à 2 tabletten per dag. Te nemen tijdens de maaltijd met wat water.
Samenstelling per 2 tablettenPanax ginseng extr. (14% ginsenosides)300 mgLepidium meyenii extr. (0,6% macamides & macaenes)200 mgRhodiola rosea extr.(3% rosavine, 1% salidroside)150 mgWithania somnifera extr.(KSM-66 Ashwagandha®; >5% withanolides <0,1% withaferine)150 mgEleutherococcus senticosus extr.(0,8% eleutherosides)200 mgCo-enzym Q10100 mgMagnesium (15%*)56,25 mgVitamine C (350%*)280 mgVitamine E (250%*) 30 mg
Koel (max. 25°C), droog en in het donker bewaren.Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode.Nierpatiënten mogen niet meer dan 200 mg vitamine C per dag innemen gelet op onder andere het risico op hyperoxalemie.Niet gebruiken met antidiabetica.
Merk Physalis
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Effect Geeft meer energie, Geestelijke prestatiebevorderend, Lichamelijke prestatiebevorderend
Bevat Ginseng, Maca, Magnesium, Overige
Leeftijdscategorie Voor volwassenen

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Freud
    24/10/2017
    Geweldig product tegen heftige opvliegers, nachtzweten, stemmingswisselingen, slecht slapen tijdens de menopauze. In plaats van HRT werkt dit tegen vermoeidheid, labiel zijn en zere spieren. Binnen 2 weken voel ik me weer goed, energiek en herken ik mezelf weer.