Physalis Ginseng forte Tabletten 30 stuks

1 reviews
13,50 15,00
Op voorraad
13,50
-10%
prijs apotheek: 15,00 Je bespaart: -1,50
Voedingssupplement met panax ginseng, voor betere prestaties, in de vorm van tabletten. Ondersteunt de lichamelijke en geestelijke prestaties en draagt bij tot de vitaliteit en de fysieke en mentale uithouding. Draagt bij tot vermindering van vermoeidheid.
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 à 2 tabletten per dag. Te nemen tijdens de maaltijd met wat water.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Samenstelling per 2 tabletten: Eleutherococcus senticosus extr. bio 200mg, Panax ginseng extr. bio 300mg, Lepidium meyenii (maca) extr. bio 200mg, Withania somnifera extr. bio 300mg, Vitamine C bio 125mg en TetraSOD 4,67mg.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Koel (max. 25°C), droog en in het donker bewaren.Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode.Nierpatiënten mogen niet meer dan 200 mg vitamine C per dag innemen gelet op onder andere het risico op hyperoxalemie.Niet gebruiken met antidiabetica.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Physalis
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Effect Geeft meer energie, Geestelijke prestatiebevorderend, Lichamelijke prestatiebevorderend
Bevat Ginseng, Maca, Magnesium, Overige
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Physalis Ginseng forte

Geweldig product tegen heftige opvliegers, nachtzweten, stemmingswisselingen, slecht slapen tijdens de menopauze. In plaats van HRT werkt dit tegen vermoeidheid, labiel zijn en zere spieren. Binnen 2 weken voel ik me weer goed, energiek en herken ik mezelf weer.

Freud