085/016 08 96

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Physalis Multivit A-Z Tabletten 45 stuks

Tabletten 45 stuks
10,12 11,90
Op voorraad
10,12
-15%
prijs apotheek: 11,90 Je bespaart: -1,78
Voedingssupplement met 12 vitamines en 9 mineralen, in de vorm van tabletten. Voorziet u van uw optimale dagelijkse toevoer van vitamines en mineralen.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Multivitamine complex.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 à 2 tabletten per dag. Te nemen bij het eten met wat water.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Samenstelling per 2 tabletten:Vitamine A 800 µg, Biotine 450µg, Chroom 187,5µg, Foliumzuur 400 µg, IJzer 14mg, Jood 225 µg, Koper 1,65mg, Magnesium 75mg, Mangaan 1mg, Molybdeen 225µg, Selenium 105µg, Vitamine B1 4,2mg, Vitamine B2 4,8mg Vitamine B3 54mg, Vitamine B5 18mg, Vitamine B6 6mg, Vitamine B12 3µg, Vitamine C 180mg, Vitamine D3 25µg, Vitamine E 30 mg Zink 22,5 mg.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Physalis
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend, Algemene samenstellingen
Bevat Mineralencomplex, Vitaminecomplex
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Physalis Multivit A-Z

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Physalis Multivit A-Z