085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

Physalis Red Yeast rice forte NF Capsules 60 stuks

Capsules 60 stuks
26,55 29,50
Op voorraad
26,55
-10%
prijs apotheek: 29,50 Je bespaart: -2,95
Voedingssupplement op basis van gefermenteerde knoflook, olijfblad, visolie, Q10 en monacoline K in de vorm van capsules, draagt bij tot een normaal cholesterol gehalte.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Cholesterol

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

2 x 1 capsule per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Visolie 1000mg (EPA 330mg & DHA 220mg), Monacoline K (Rode gist rijst) 2,99mg, Co-enzym Q10100mg, Olea europaea (leaf) extr. (20% oleuropein) 150mg, Olea europaea (fruit) extr. (Mediteanox®, 15% hydroxytyrosol) 33,5mg, Allium sativum extr. (ABG25+®, >0,25% S-allyl-cysteine) 100mg.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

- Dit product is niet geschikt voor zwangere of lacterende vrouwen, kinderen en adolescenten, personen ouder dan 70 jaar, personen met lever-, nier-, of musculaire problemen, personen die geneesmiddelen gebruiken die interacties kunnen geven (vb. cholesterolverlagers), personen die intolerant zijn voor statines. In geval van twijfel, raadpleeg uw arts of uw apotheker.
- Personen die cholesterolverlagende geneesmiddelen gebruiken mogen Physalis Red Yeast Rice forte uitsluitend onder toezicht van een arts gebruiken.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Physalis
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Hart- en bloedvaten Cholesterol
Bevat Co-enzyme Q10, DHA, EPA, Look, Monacoline, Olijfboom
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Specifiek voor diabetici? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Physalis Red Yeast rice forte NF