085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Chat met ons

Pileje Lactibiane H-Py Capsules 28+14 stuks

22,95 25,50
Op voorraad
22,95
-10%
prijs apotheek: 25,50 Je bespaart: -2,55
Voedingssupplement met microbiotische stammen, zoethout en OPC van kaneel, in de vorm van capsules. Bevordert het behoud van de maag -en darmslijmvliesfuncties. Draagt ook bij tot een goede darmtransit
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 witte en 2 bruine capsules per dag. Innemen met een groot glas water, tijdens een maaltijd. 2 uur tijd laten tussen de inname van een antibioticum en de probiotica. Duur van de kuur: 2 weken, te vernieuwen.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

WITTE CAPSULE:
Ingrediënten: vulmiddel: maïszetmeel en mono-di-triglyceridebehenaat, melkfermenten (drager: maïszetmeel), plantaardige capsule, antiklontermiddelen: magnesiumstearaat en siliciumdioxide.
BRUINE CAPSULE
Ingrediënten: kaneelextract Cinnamonum cassia (schors), plantaardige capsule, zoethoutextract Glycyrrhiza glabra en/of Glycyrrhiza uralensis (wortel) (drager: maltodextrine), vulmiddel: maïszetmeel, antiklontermiddelen: magnesiumstearaat en siliciumdioxide.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Lactibiane
Aflevervorm Capsules
Type product Fytotherapie, Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Spijsverteringsproblemen, Verstoorde darmflora
Effect Bevordert de werking van de maag, Darmwerking verbeteren
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Werkzaam bestanddeel Ander
Keyword Darmtransit, Maag- en darmwerking
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Pileje Lactibiane H-Py