085/016 08 96

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Pileje Lactibiane Reference Capsules 45 stuks

Capsules 45 stuks
33,93 39,00
Op voorraad
33,93
-13%
prijs apotheek: 39,00 Je bespaart: -5,07
Voedingssupplement op basis van probiotica, in capsules. Verbetert de darmfunctie en versterkt de darmflora. Wordt gebruikt bij ongemakken bij de darmtransit, bij opgeblazen gevoel, en bij winderigheid.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Verbetert de intestinale flora, en hierdoor de ongemakken bij de darmtransit (oa trage transit, winderigheid, opgeblazen gevoel).

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dertig dagen lang iedere dag 1 capsule innemen, vervolgens 2 maanden 1 capsule om de twee dagen. De capsule inslikken met een groot glas water, voor de maaltijd. Duur van de kuur: 1 maand.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

10 miljard probiotica per zakje van 2,5 g/capsule. Lactobacillus acidophilus LA 102, Bifidobacterium longum LA 101, Lactococcus lactis LA 103, Streptococcus thermophilus LA 104.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Te bewaren op een droge en koele plaats. De stabiliteitstudies van ons laboratorium garanderen de kwaliteit van het product wanneer het op kamertemperatuur bewaard wordt (lager of gelijk aan 20 °C).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk PiLeJe
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Verstoorde darmflora
Effect Optimaliseert de darmflora
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Werkzaam bestanddeel Probiotica
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Pileje Lactibiane Reference