Pileje Lactibiane Reference Capsules 30 stuks

4 reviews
Capsules 30 stuks
23,49 29,00
Op voorraad
23,49
-20%
prijs apotheek: 29,00 Je bespaart: -5,51
Voedingssupplement op basis van probiotica, in capsules. Verbetert de darmfunctie en versterkt de darmflora. Wordt gebruikt bij ongemakken bij de darmtransit, bij opgeblazen gevoel, en bij winderigheid.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Tegen darmklachten, zorgt voor het behoud van een evenwichtige darmflora en versterkt het immuunsysteem.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Verbetert de intestinale flora, en hierdoor de ongemakken bij de darmtransit (oa trage transit, winderigheid, opgeblazen gevoel).

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dertig dagen lang iedere dag 1 capsule innemen, vervolgens 2 maanden 1 capsule om de twee dagen. De capsule inslikken met een groot glas water, voor de maaltijd. Duur van de kuur: 1 maand.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

10 miljard probiotica per zakje van 2,5 g/capsule. Lactobacillus acidophilus LA 102, Bifidobacterium longum LA 101, Lactococcus lactis LA 103, Streptococcus thermophilus LA 104.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Lactibiane
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Verstoorde darmflora
Effect Optimaliseert de darmflora
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Werkzaam bestanddeel Probiotica
Keyword Darmflora, Opgeblazen gevoel, Stoelgang, Winderigheid
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Pileje Lactibiane Reference

Super!

Els

Goede kwaliteit!

Claudine

Ik vind het geweldig! Het is een uitstekende prognose! Mijn homeopaat adviseerde me toen ik veel problemen had met verstopping en spijsvertering en de waarheid is dat q genoeg helpt om die problemen op te lossen.

Svetlana

Lactibiane van Pileje is een prima product om de darmen weer goed te laten werken. Het werkt prima bij mij en ben dan ook tevreden over dit product. Ben heel enthousiast en tevreden over Viata, want Viata levert snel en goed en de producten zijn betaalbaar voor iedereen. Van mij ontvangt Viaita een dikke Tien!!!

Marjan