Pileje Omegabiane DHA Capsules 80 stuks

25,20 31,90
Op voorraad
25,20
-22%
prijs apotheek: 31,90 Je bespaart: -6,70
Voedingssupplement rijk aan visolie, in capsulevorm. Draagt ​​bij tot de normale werking van de hersenen, en ondersteunt het cardiovasculaire stelsel. Wordt ook gebruikt als supplement voor de ogen, en tijdens de zwangerschap en borstvoeding.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

DHA is een essentieel omega-3-vetzuur. Het is "essentieel" omdat ons lichaam het niet zelf kan aanmaken,en bijgevolg via de voeding moet binnenkrijgen. Het draagt ​​bij aan een normale hersenfunctie, en het ondersteunt het cardiovasculaire systeem. Het wordt ook gebruikt om de ogen te ondersteunen, en tijdens de zwangerschap en de borstvoeding.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Voor een goede werking van de hersenen en van het cardiovasculaire stelsel. Ook ter ondersteuning van de ogen, en bij zwangerschap en borstvoeding.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1à3 gelulen per dag, gedurende 1à3 maanden. Mag ook als onderhoudspreparaat gebruikt worden.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Ingrediënten: geconcentreerde visolie, , capsule (visgelatine, geleermiddel: glycerol), antioxidant: rozemarijnextract Rosmarinus officinalis (bladeren). Sporen van soja.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk PiLeJe
Aflevervorm Capsules
Type product Fytotherapie, Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Concentratie, Depressie, Geheugen verbeteren
Bevat DHA, EPA
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Tijdstip inname Meermaals per dag
Keyword Bij zwangerschap, Depressie
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Pileje Omegabiane DHA