Pilos Forte NF tripack PROMO Capsules 2x90 stuks

1 reviews
31,62 37,20
31,62
-15%
prijs apotheek: 37,20
Op voorraad
Voedingssupplement op basis van zink, methionine en cystine, in capsulevorm. Aanbevolen om haaruitval tegen te gaan en de nagels te versterken. Deze promotieaanbieding bevat een gratis fles shampoo van 100 ml.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Haaruitval, broze nagels.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 gele capsule en 1 bruine capsule in te nemen, bij voorkeur bij een maaltijd.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Bruine capsule: Lijnolie, L-cystine, DL-methionine, plantaardige eiwitten, dl-a-tocoferolacetaat, lecithine, gedroogde sojaolie, antistollingsmiddel: silica, capsule: gelatine, kleurstof: ijzeroxide. Gele capsule: lijnzaadolie, biergist, zinksulfaat gehydrateerd, ijzersulfaat, gierst extract, paardenstaartextract, paardenstaart extract, paardenstaartextract, Dl-a-tocoferolacetaat, calciumpantothenaat, biotine, lecithine, uitgeharde sojaolie, antistollingsmiddel: silica, capsule: gelatine, kleur: titaniumdioxide.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Pilos
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Supplementen voor haar en nagels Betere kwaliteit haar en nagels, Haaruitval tegengaan, Nagels
Bevat Cystine, Methionine, Zink
Doelgroep Vrouw
Keyword Broos haar, Fijn haar, Haargroei, Haaruitval, Meer volume, Nagels
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Pilos Forte NF tripack PROMO

uitstekend voedingssupplement, het haar is gezonder, bestendiger, glanzender, ik verlies veel minder haar, ik raad het ten zeerste aan, dit advies is oprecht en goed onderbouwd.

karim