085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Pistal Insect Omgevingsspray Spray 300ml

Spray 300ml
14,36 19,95
Op voorraad
14,36
-29%
prijs apotheek: 19,95 Je bespaart: -5,59
Natuurlijke omgevingsspray ter bestrijding van alle kruipende en vliegende insecten zoals mieren, muggen, vliegen, mijten, bedwantsen, neten, teken, schurft, vlooien, luizen en bloedluizen. Het is reukloos en maakt geen vlekken.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Kruipende en vliegende insecten.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Verstuif gedurende 4 à 5 seconden op een afstand van 30 à 40 cm, rechtstreeks op de insecten. Laat daarna 30 minuten verluchten. Voor gebruik op zetels, kasten, vuilbakken, meubels, tapijten, beddengoed, knuffels en speelgoed, het terras, in de autokoffer, in de dressing (tegen motten en mijten), …

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Chrysanthemum cinerariaefolium, ext. (CAS 89997-63-7) : 0,25%

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting. Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Buiten het bereik van kinderen houden. Overvloedig spoelen bij contact met mond of ogen. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Verwijderd houden van warmte, vonken, open vuur en hete oppervlakken. Niet roken. Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50°C. Inhoud en verpakking afvoeren naar een verzamelpunt voor gevaarlijk of speciaal afval.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Pistal
Aflevervorm Spray
Type product Hulpmiddel, toebehoren
Type insect Mier, Mug, Teek, Vlieg, Vlo
Bevat Overige
Leeftijdscategorie Voor volwassenen

Laatste reviews en ervaringen met Pistal Insect Omgevingsspray