085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Chat met ons

Pistal Nest Omgevingsspray Spray 300ml

Spray 300ml
16,96 19,95
Op voorraad
16,96
-15%
prijs apotheek: 19,95 Je bespaart: -2,99
Natuurlijke omgevingsspray ter bestrijding van alle kruipende en vliegende insecten zoals mieren, muggen, vliegen, mijten, bedwantsen, neten, teken, schurft, vlooien, luizen en bloedluizen. Het is reukloos en maakt geen vlekken. Voor de omgeving en de slaapplaats van je (huis)dieren.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Vliegende en kruipende insecten.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Verstuif gedurende 4 à 5 seconden op een afstand van 30 à 40 cm rechtstreeks op de insecten. Niet verstuiven in de buurt van jonge dieren, katten, vissen, kleine vogels en reptielen. Kan tijdelijke zenuwstoornissen veroorzaken bij katten en jonge dieren. Niet gebruiken op dieren. Niet gebruiken op etenswaren of oppervlaktes die in contact komen met etenswaren. Contact met ogen en mond vermijden (dieren en mensen).

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Chrysanthemum cinerariaefolium, ext. (CAS 89997-63-7) : 0,25%

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting. Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Buiten het bereik van kinderen houden. Overvloedig spoelen bij contact met mond of ogen. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50°C. Inhoud en verpakking afvoeren naar een verzamelpunt voor gevaarlijk of speciaal afval. Bevat (R)-p-mentha-1,8-dieen (d-Limonene)(5989-27-5), citral(5392-40-5), Citronellal(106-23-0), Geraniol(106-24-1), Pinenen (alfa of beta). Kan een allergische reactie veroorzaken.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Pistal
Aflevervorm Spray
Type product Dieren
Type behandeling Behandelend
Verzorging of reiniging Verzorging
Type insect Mug, Teek, Vlieg, Vlo
Bevat Overige
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Type dier Hond
Type dierenverzorging Vlooien, teken

Laatste reviews en ervaringen met Pistal Nest Omgevingsspray