Pranarom Aromapic lichaam Spray 75ml

1 reviews
14,77 19,18
14,77
-23%
prijs apotheek: 19,18
Op voorraad
Synergie van organische etherische oliën, in de vorm van lichaamsspray. Het is aangewezen om Europese en tropische muggen 7 uur lang te weren.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Afweermiddel tegen muggen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Kinderen van 30 maanden tot 6 jaar : spray het product alleen op de armen en benen, 1 tot 2 x/dag max. 1 tot 2 x/dag. Volwassenen en kinderen vanaf 7 jaar : spray op de blootgestelde lichaamsdelen; herhaal het gebruik om de 7 uur. Zwangere vrouwen vanaf de vierde maand van de zwangerschap en vrouwen allaitantes : spray het product alleen op de armen en benen; breng het product niet meer dan één keer 's morgens en 's avonds aan. voor het gezicht: spray het product in de handen en breng het vervolgens aan op het voorhoofd, de wangen en de hals, waarbij u het ooggebied vermijdt. Herhaal de toepassing na het zwemmen.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Met 100% biologische etherische oliën: Eucalyptuscitroen, Palmarosa, Citroengras, Madagaskar Citroengras, Geranium, Kruidnagel, Gember.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 30 maanden. Niet aanbrengen op de ogen, de oogcontouren of de slijmvliezen. Handen wassen na het aanbrengen. Sommige etherische oliën kunnen allergeen zijn: doe altijd een voorafgaande test in de plooi van de elleboog. Niet aanbevolen in geval van bekende ademhalingsgevoeligheid - Contra-indicatie bij mensen met een voorgeschiedenis van koortsachtige aanvallen.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Pranarom
Aflevervorm Spray
Type product Fytotherapie
Aromatherapie Verstuiver
Type insect Mug
Bevat Citronella, Overige
Leeftijdscategorie Vanaf 3 jaar, Voor volwassenen

Laatste reviews en ervaringen met Pranarom Aromapic lichaam

Ik gebruik deze muggenspray nu al een jaar en het lijkt echt wel effectief. Zowel mijn kinderen als ikzelf hebben weinig of geen beten bij gebruik! Ik gebruik hem ook bij het kamperen en heb normaal veel last van muggenbeten. Ik spray soms ook in de ruimte alvorens we gaan slapen (slaapkamer of tent). Ik heb deze spray gekocht omdat hij minder schadelijk is en op basis van etherisch oliën en ben daarom heel blij te merken dat het ook effectief werkt.

Sara