085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Chat met ons

Pranarom Oleocaps+ 6 Bloedsomloop Capsules 30 stuks

Capsules 30 stuks
12,60 18,15
Op voorraad
12,60
-31%
prijs apotheek: 18,15 Je bespaart: -5,55
Voedingssupplement op basis van essentiële oliën van rozemarijn, jeneverbes en gember, in de vorm van capsules. Het is aangewezen om zware benen te verlichten en een goede bloedcirculatie te bevorderen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Het gevoel van zware benen is zeer wijdverbreid en ongemakkelijk: onze zittende levensstijl, gebrek aan beweging, statische houdingen, soms een te rijk dieet, zomerse hitte, ... al deze factoren leiden tot een slechte bloedsomloop, vooral in de benen; vrouwen en mannen, jong en oud, hebben er last van en zoeken verlichting. Oléocaps+ 6 BIO bevat essentiële oliën van rozemarijn, jeneverbes, gember, grove den en citroen die de bloedsomloop ondersteunen en waardevolle hulp bieden bij zware benen en vermoeide voeten.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tot 3 capsules per dag, tijdens de maaltijd.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Met 100% biologische etherische oliën*: Rozemarijn, jeneverbes, citroen, gember, grove den + 100% biologische plantaardige olie: Koolzaad.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Niet langer dan 14 dagen gebruiken. Geen gebruiken in geval van nierfalen. Niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding, bij kinderen jonger dan 12 jaar.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Pranarom
Aflevervorm Capsules
Type product Fytotherapie, Voedingssupplementen
Hart- en bloedvaten Perifere doorbloedingsstoornissen
Aromatherapie Essentiële olie
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Pranarom Oleocaps+ 6 Bloedsomloop