Uw selectie

Toggle filter

Verfijn selectie


1 - 1 van 1 |
 (15)
Premeno Duo Ovulen 10 stuks

Medisch hulpmiddel in de vorm van ovulen voor vrouwen die last hebben van vaginale droogte of terugkerende vaginale infecties. Zonder hormonen.

Meer info »
€ 12,95 -10%
11,66
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

1 - 1 van 1 |

Vrouwen kunnen op elke leeftijd te maken krijgen met vaginale droogheid. Dat kan verschillende oorzaken hebben, zoals stress, diabetes, overgang, het geven van borstvoeding of anti-hormonale therapie bij kanker. Premeno Duo biedt een natuurlijke behandeling van deze vaginale droogheid en voorkomt urineweg- en vaginale infecties tijdens de menopauze.

Tijdens en na de menopauze is het mogelijk dat de natuurlijke hoeveelheid hyaluronzuur in je vagina daalt door een tekort aan oestrogeen. Het actieve bestanddeel van de vaginale ovules van Premeno Duo is bijgevolg hyaluronzuur. Hierdoor behoudt het vaginale weefsel haar vochtigheid en elasticiteit. Premeno Duo kenmerkt zich door een biologische en efficiënte werking: het absorbeert vocht tot 1000 keer het eigen gewicht en hecht zich goed vast aan de vaginawand. Bovendien heeft het een gunstig effect op de doorbloeding en geneest het wondjes, veroorzaakt door droogheid.

Door de combinatie melkzuur en natriumlactaat krijgt de pH in de vagina opnieuw haar natuurlijke waarde van 3,8 tot 4,5. Hierdoor verkleint Premeno Duo het risico op infecties. Premeno Duo bevat geen hormonen en conserveringsmiddel en wordt bijgevolg goed verdragen.