Uw selectie

Toggle filter

Verfijn selectie


1 - 1 van 1 |
 (15)
Premeno Duo Ovulen 10 stuks

Medisch hulpmiddel in de vorm van ovulen voor vrouwen die last hebben van vaginale droogte of terugkerende vaginale infecties. Zonder hormonen.

Meer info »
€ 12,95 -10%
11,66
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel vandaag, overmorgen geleverd

1 - 1 van 1 |
Gedeelde ervaringen
 • Ben Premeno Duo gaan gebruiken na een ernstige blaasontsteking en veel klachten bij het plassen. Onvoorstelbaar dat huisartsen niet bekend zijn met dit middel en er niet naar verwijzen. Ik had er veel eerder van willen weten dan had ik niet zo hoeven tobben. In het begin elke nacht gebruikt en na een week eens in de drie dagen. Dat werkt perfect bij mij. En veel veiliger dan het gebruik van dure oestrogeenzalven. Absoluut aan te bevelen dit product.
  J.A. Schot 02/01/2017
 • Goed alternatief voor hormoonproductie.
  Ingrid 24/10/2016
 • Als ik had geweten dat dit er was dan was ik er eerder mee begonnen.Het doet waar het voor is bestemt.Ik ben er erg blij mee.
  Wilma kablau 13/10/2016
 • Ik begrijp werkelijk niet dat dit product niet bekender is. Het is wat mij betreft de uitvinding van de eeuw. Het werkt gewoon geweldig. Na jarenlange (35 jaar) ellende met steeds terugkerende (candida en bacteriële) infecties en pijn heeft Premeno mij echt van alle klachten verlost. Het werkt subliem en razendsnel. Kan het nog steeds niet geloven, want ik was de wanhoop nabij. Het zou aan elke vrouw met vaginale klachten moeten worden aangeraden! Ik heb mijn (sex) leven terug :)
  Scarlet 26/08/2016
Andere producten uit deze categorieën

Vrouwen kunnen op elke leeftijd te maken krijgen met vaginale droogheid. Dat kan verschillende oorzaken hebben, zoals stress, diabetes, overgang, het geven van borstvoeding of anti-hormonale therapie bij kanker. Premeno Duo biedt een natuurlijke behandeling van deze vaginale droogheid en voorkomt urineweg- en vaginale infecties tijdens de menopauze.

Tijdens en na de menopauze is het mogelijk dat de natuurlijke hoeveelheid hyaluronzuur in je vagina daalt door een tekort aan oestrogeen. Het actieve bestanddeel van de vaginale ovules van Premeno Duo is bijgevolg hyaluronzuur. Hierdoor behoudt het vaginale weefsel haar vochtigheid en elasticiteit. Premeno Duo kenmerkt zich door een biologische en efficiënte werking: het absorbeert vocht tot 1000 keer het eigen gewicht en hecht zich goed vast aan de vaginawand. Bovendien heeft het een gunstig effect op de doorbloeding en geneest het wondjes, veroorzaakt door droogheid.

Door de combinatie melkzuur en natriumlactaat krijgt de pH in de vagina opnieuw haar natuurlijke waarde van 3,8 tot 4,5. Hierdoor verkleint Premeno Duo het risico op infecties. Premeno Duo bevat geen hormonen en conserveringsmiddel en wordt bijgevolg goed verdragen.