Preservision 3 vitamine D Capsules 180 stuks

Capsules 180 stuks
68,75 80,88
68,75
-15%
prijs apotheek: 80,88
Op voorraad
Voedingssupplement met Omega 3, vitaminen, mineralen, luteïne en zeaxanthine, voor de ogen, in de vorm van capsules. Draagt bij tot het behoud van een normaal zicht en gaat veroudering van de ogen tegen. Vernieuwde formule met extra vitamine D 800IU.
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

2 capsules per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Visolie rijk aan omega 3 (DHA) - Visgelatine - Ascorbinezuur (vitamine C) - Weekmaker: glycerol (E422) - Luteïnsuspensie 20% uit goudsbloemen (Tagetes erecta) in saffloerolie - d,l-alphatocoferylacetaat (vitamine E-acetaat) - Verdikkingsmiddelen : mono- en diglyceriden van vetzuren (E471) - zinksulfaat - verdikkingsmiddel: kiezelzuur (E551) - zeaxanthinesuspensie 14% uit goudsbloemen (Tagetes erecta) in saffloerolie - kleurstoffen: ijzeroxiden (E 172) - cholecalciferol (vitamine D3).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Preservision
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Ogen Voedingssupplementen
Bevat Luteïne, Omega 3, Vitamine D3, Vitamine C, Vitamine E, Zeaxanthine, Zink
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Preservision 3 vitamine D