085/016 08 96

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Preservision 3 vitamine D Capsules 180 stuks

Capsules 180 stuks
71,98 80,88
Op voorraad
71,98
-12%
prijs apotheek: 80,88 Je bespaart: -8,90
Voedingssupplement met Omega 3, vitaminen, mineralen, luteïne en zeaxanthine, voor de ogen, in de vorm van capsules. Draagt bij tot het behoud van een normaal zicht en gaat veroudering van de ogen tegen. Vernieuwde formule met extra vitamine D 800IU.
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

2 capsules per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Visolie rijk aan omega 3 (DHA) - Visgelatine - Ascorbinezuur (vitamine C) - Weekmaker: glycerol (E422) - Luteïnsuspensie 20% uit goudsbloemen (Tagetes erecta) in saffloerolie - d,l-alphatocoferylacetaat (vitamine E-acetaat) - Verdikkingsmiddelen : mono- en diglyceriden van vetzuren (E471) - zinksulfaat - verdikkingsmiddel: kiezelzuur (E551) - zeaxanthinesuspensie 14% uit goudsbloemen (Tagetes erecta) in saffloerolie - kleurstoffen: ijzeroxiden (E 172) - cholecalciferol (vitamine D3).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Preservision
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Ogen Voedingssupplementen
Bevat Luteïne, Omega 3, Vitamine D3, Vitamine C, Vitamine E, Zeaxanthine, Zink
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Preservision 3 vitamine D