Probiotical ORS Zakjes 8 stuks

12,77 14,19
Op voorraad
12,77
-10%
prijs apotheek: 14,19 Je bespaart: -1,42
Helpt tegen uitdroging, op basis van glucose, zouten, Lactobacillus Rhamnosus GG, Lactobacillus Reuteri en zink.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Uitdroging bij baby's en kinderen door hevige diarree en overgeven.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Gooi de inhoud van het zakje in 250ml water (licht mineraal) op kamertemperatuur, schud nu met de fles en meng in het glas. Het is aangeraden om water te gebruiken, dit geeft het beste resultaat. Het is aangeraden om aan te vangen met de behandeling als diarree of het overgeven optreedt.Om uitdroging tegen te gaan: drink 10ml/kg lichaamsgewicht. Om opnieuw gehydrateerd te geraken: Er mag een maximum van 8 zakjes per dag gedronken worden. De opgeloste hoeveelheid die gedronken wordt moet minstens 15 à 20 ml / kg lichaamsgewicht per uur zijn.In geval van braken, moet de oplossing regelmatig en in kleine hoeveelheden toegediend worden.Heeft een neutrale smaak en maakt het gemakkelijker om toe te dienen. Als de diarree, het braken en de uitdroging minder zijn, verminder dan de inname. Probiotical ORS wordt gebruikt tot als de diarree en het braken over zijn.

Bijwerkingen Toon meer>> <<Toon minderSamenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Glucose, Trinatriumcitraat, Natriumchloride, Kaliumchloride, Lactobacillus rhamnosus GG, Lactobacillus reteuri, Zinksulfaat.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Probiotical ORS mag niet gebruikt worden als enige voedingsstof. Niet parenteraal gebruiken. Mag niet gebruikt worden door gezonde kinderen. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Lees de bijsluiter nauwkeurig vóór gebruik. Het product moet gebruikt worden onder medisch toezicht.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Phacobel
Aflevervorm Zakjes
Type product Dieetvoeding
Type maag- en darmstoornissen Diarree
Effect Diarree behandelen
Leeftijdscategorie Voor baby's, Voor kinderen
Werkzaam bestanddeel Ander
Keyword Baby, Diarree, Kind, Overgeven, Rehydratatie

Laatste reviews en ervaringen met Probiotical ORS