085/016 08 96

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Prolardii Gr Capsules 60 stuks

Capsules 60 stuks
31,99 39,49
Op voorraad
31,99
-19%
prijs apotheek: 39,49 Je bespaart: -7,50
Voedingssupplement met probiotica, Saccharomyces boulardi en prebiotica, voor de darmflora, in de vorm van capsules. Het is een symbioticum voor de behandeling en preventie van diarree.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Prolardii is een unieke combinatie van probiotica (3 lactobacillen en 1 bifidobacterium), Saccharomyces boulardi en prebiotica( FOS en droog extract van Inula helenium). Dankzij het gebruik van maagsapresistente capsules worden de levende organismen beschermt tijdens de passage door de maag. Deze combinatie zorgt voor een optimale symbioticum voor de darmflora en kan gebruikt worden voor de preventie en behandeling van diarree.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Prolardii bevat:- 16 miljard levende stammen van 3 soorten lactobacillen en 1 stam bifidobacterium- 12 miljard Saccharomyces boulardi- Prebiotica: 400mg droog extract van Inula helenium, Actilight (FOS)

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Volwassenen: 2 capsules Prolardii per dag. Kinderenen vanaf 6 jaar: 1 capsule Prolardii per dag. Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven raadplegen best hun arts alvorens Prolardii in te nemen. Prolardii niet gebruiken bij immunogeprimeerde personen en bij patiënten met een centrale veneuze katheter.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Therabel
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Diarree, Verstoorde darmflora
Effect Optimaliseert de darmflora
Bevat FOS (FructoOligoSacchariden), Overige, Probiotica
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Prolardii Gr