085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Promagnor Relaxation Capsules 60 stuks

Capsules 60 stuks
31,16 38,95
Op voorraad
31,16
-20%
prijs apotheek: 38,95 Je bespaart: -7,79
Voedingssupplement met hoog gedoseerd magnesium, passiflora en vitamines B, in de vorm van capsules. Helpt stress en vermoeidheid te verminderen en bevordert het ontspannen. Zonder suiker.
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Slik de capsule in met een kleine hoeveelheid water (niet met melk). Voor volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Ingrediënten :Magnesium oxide; Droogextract van Passiflora (Passiflora incarnata L.); Geleermiddel hydroxypropylmethylcellulose (E464); Vulstof: microkristallijne cellulose (E460);Antiklontermiddelen: magnesiumstearaat (E572), talk (E553b), calciumcarbonaat (E170);Draagstof: maltodextrine; Pyridoxine hydrochloride; Riboflavine; Thiamine hydrochloride;Foliumzuur; Draagstof: maïszetmeel; Cyanocobalamine.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Indien u gelijktijdig behandeld wordt met tetracyclines (een bepaald soort antibioticum), neemt u Promagnor® minimaal 2 uur vóór of na de inname van de tetracyclines in.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Promagnor
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Stress
Type samenstellingen Vermoeidheid, Vitamine B complexen
Bevat Magnesium, Passiflora, Vitamine B1, Vitamine B12, Vitamine B2, Vitamine B6, Vitamine B9, foliumzuur
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Vanaf 15 jaar, Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Tijdstip inname Dag
Specifiek voor diabetici? not available
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Promagnor Relaxation

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Als je tijdens je slaap meer dan 5x per uur langer dan 10 seconden geen of weinig lucht krijgt, spreekt men van slaapapneu. Mogelijke klachten bij slaapapneu zijn:

  • snurken
  • stemmingswisselingen
  • concentratieproblemen
  • vermoeidheid
Indien slaapapneu niet correct behandeld wordt, kan het onder andere leiden tot gewichtstoename, hoge bloeddruk, hartritmestoornissen en insulineresistentie. Contacteer je huisarts voor meer informatie.

Het tijdstip waarop je een supplement met magnesium het beste neemt, hangt af van de indicatie. Indien je overdag last hebt van vermoeidheid en/of stress, dan neem je het best 's morgens. Indien je 's nachts last hebt van spierkrampen, dan neem je het best 's avonds.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Promagnor Relaxation