085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Promensil Tabletten 30 stuks

Tabletten 30 stuks
16,79 23,99
Op voorraad
16,79
-31%
prijs apotheek: 23,99 Je bespaart: -7,20
Voedingssupplement op basis van rode klaver extracten, in de vorm van tabletten, aangewezen om de ongemakken in verband met de menopauze te verminderen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Promensil bevat 40 mg gestandaardiseerde rode klaver isoflavonen (fyto-oestrogenen) die van binnenuit werken voor een hormonale balans en langdurige ondersteuning tijdens de menopauze.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Menopauze.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 à 2 tabletten per dag bij de hoofdmaaltijd.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Bulking agents (Dicalcium Phosphate, Microcrystalline Cellulose), Red Clover Extract (Trifolium Pratense) 40 mg, Tablet Coating (Hydroxypropylmethyl Cellulose, Colours: Titanium Dioxide & Iron Oxides, Glazing Agent: Polyethylene Glycol), Anti-caking agents (Silicon Dioxide, Magnesium Stearate), Antioxidant (Alpha Tocopherol), Emulsifier (Cross-linked Sodium Carboxymethyl Cellulose).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Promensil
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Bevat Isoflavonen = fyto-oestrogenen, Rode klaver
Aangewezen bij Menopauze
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Promensil

Iso-flavonen of fyto-oestrogenen zijn onder andere aanwezig in Japanse duizendknoop, lijnzaad, rode klaver, salie en soja. 


De hoeveelheid die je via de voeding binnenkrijgt via bv. sojabonen en lijnzaad vormt geen probleem in geval van hormoongevoelige borst-, baarmoeder- en eierstokkankers. 

Voedingssupplementen echter bevatten vaak hoge concentraties aan fyto-oestrogenen. Daarnaast zijn er weinig studies naar het effect van dit soort supplementen op hormoongevoelige kankers. Daarom worden voedingssupplementen met iso-flavonen bij hormoongevoelige kankers afgeraden.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Promensil