085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

Promensil Tabletten 30 stuks

17,78 23,39
Op voorraad
17,78
-24%
prijs apotheek: 23,39 Je bespaart: -5,61
Voedingssupplement op basis van rode klaver extracten, in de vorm van tabletten, aangewezen om de ongemakken in verband met de menopauze te verminderen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Promensil bevat 40 mg gestandaardiseerde rode klaver isoflavonen (fyto-oestrogenen) die van binnenuit werken voor een hormonale balans en langdurige ondersteuning tijdens de menopauze.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Menopauze.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 à 2 tabletten per dag bij de hoofdmaaltijd.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Bulking agents (Dicalcium Phosphate, Microcrystalline Cellulose), Red Clover Extract (Trifolium Pratense) 40 mg, Tablet Coating (Hydroxypropylmethyl Cellulose, Colours: Titanium Dioxide & Iron Oxides, Glazing Agent: Polyethylene Glycol), Anti-caking agents (Silicon Dioxide, Magnesium Stearate), Antioxidant (Alpha Tocopherol), Emulsifier (Cross-linked Sodium Carboxymethyl Cellulose).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Promensil
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Bevat Isoflavonen = fyto-oestrogenen, Rode klaver
Aangewezen bij Menopauze
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Promensil