085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

Promensil Tabletten 90 stuks

Tabletten 90 stuks
38,99 59,99
promo
van 30/04/2022 tot 31/05/2022 (of tot einde van voorraad in promotie)
Op voorraad
38,99
-35%
prijs apotheek: 59,99 Je bespaart: -21,00
Voedingssupplement op basis van rode klaver extracten, in tabletvorm. Het is aangewezen om de ongemakken in verband met de menopauze te bestrijden.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Promensil Original is speciaal samengesteld om 40 mg hoogsterke gestandaardiseerde rode klaver isoflavonen (fyto-oestrogenen) te leveren die van binnenuit werken voor een hormonale balans en langdurige ondersteuning tijdens de menopauze.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Menopauze.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tot 2 tabletten per dag, tijdens de hoofdmaaltijd.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Bulkmiddelen (Dicalciumfosfaat, Microkristallijne Cellulose), Rode Klaver Extract (Trifolium Pratense) 40 mg, Tablet Coating (Hydroxypropylmethylcellulose, Kleuren: Titaandioxide & IJzeroxiden, Glansmiddel: Polyethyleen Glycol), Antiklontermiddelen (Siliciumdioxide, Magnesiumstearaat), Antioxidant (Alfa Tocoferol), Emulgator (Vernet natriumcarboxymethylcellulose), Emulgator (Vernet natriumcarboxymethylcellulose), Anti-oxyderend (Alfa Tocoferol).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Promensil
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Bevat Isoflavonen = fyto-oestrogenen
Aangewezen bij Menopauze
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Promensil