085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

Protectis Adult Kauwtabletten 14 stuks

2 reviews
Kauwtabletten 14 stuks
12,11 14,95
Op voorraad
12,11
-19%
prijs apotheek: 14,95 Je bespaart: -2,84
Voedingssupplement op basis van probiotica en vitamine D3, in de vorm van kauwtabletten. Draagt bij tot een goede werking van het immuunsysteem.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Goede werking van het immuunsysteem.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Preventief of als onderhoudsbehandeling: 1 tablet per dag, in een kuur van 1 week. Om de darmflora te herstellen: minstens 1 tablet per dag tot als de klachten over zijn. Wanneer nodig, mogen er meerdere tabletten per dag ingenomen worden.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Lactobacillus reuteri DSM 17938 ( Lactobacillus reuteri Protectis ® ) (100.000.000 levende cellen per kauwtablet), cholecalciferol (vitamine D3) (100 000IU/g) 8,4 mg, vulstof E953, zoetstof E967, palmolie, antiklontermiddel E470, aroma (sinaasappelsmaakstof), smaakversterker E330.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Protectis
Aflevervorm Kauwtabletten
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Diarree, Krampen, Verstoorde darmflora
Effect Darmwerking verbeteren, Optimaliseert de darmflora
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Werkzaam bestanddeel Ander
Keyword Darmflora, Darmkrampen, Immuunsysteem, Maag- en darmwerking, Weerstand
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Protectis Adult

een zeer nuttig product in elk opzicht en bij elke toepassing wanneer het gaat om het versterken van het immuunsysteem en het sneller oplossen van tijdelijke problemen

Bruno Mair

Protectis is nieuw voor mij en ik vind het een uitstekend product! Het helpt niet alleen bij diarree maar verbetert tegelijkertijd ook de immuniteit! Wanneer je je ziek voelt, bij diarree, en protectis inneemt ,voel je je snel beter.

Magda