Protectis junior Kauwtabletten 60 stuks

2 reviews
32,36 39,95
Op voorraad
32,36
-19%
prijs apotheek: 39,95 Je bespaart: -7,59
Voedingssupplement met probiotica en vitamine D3, Kauwtabletten die de darmflora herstellen en versterken om zo de goede werking te verzekeren. Versterkt het immuunsysteem.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Protectis bevat geen lactose of melkeiwitten en kan zodoende gebruikt worden door personen met lactose-intolerantie. Protectis kan gebruikt worden door diabetespatiënten.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Darmflora en immuunsysteem.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Preventief gebruik: 1 kauwtablet per dag. Herstellen en versterken van de darmflora: ten minste 1 kauwtablet per dag tot de ongemakken verdwenen zijn. Indien nodig kunnen meerdere kauwtabletten per dag ingenomen worden. Algemeen onderhoud van de darmflora: 1 kauwtablet per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Kauwtabletten: Lactobacillus reuteri Protectis (0,1 miljard levende cellen per kauwtablet Protectis), isomalt DC 100, isomalt DC 200, xylitol, gehydrogeneerde palmolie, sucrose-esters van vetzuren, citroen- en limoensmaakstof, watervrij citroenzuur.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Protectis
Aflevervorm Kauwtabletten
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Verstoorde darmflora
Effect Optimaliseert de darmflora
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Werkzaam bestanddeel Probiotica
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Protectis junior

Gebruik Protectis Junior kauwtabletten regelmatig als kuur voor mijn zoontje van 4 jaar. Is goed voor zijn weerstand en makkelijk dat er ook meteen Vit. D in zit. De smaak vindt hij lekker.

Cindy

Werkt zeer goed

Laetitia Begon