085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

Proxeed Women Inositol Zakje 30 stuks

Zakje 30 stuks
45,00 50,00
Op voorraad
45,00
-10%
prijs apotheek: 50,00 Je bespaart: -5,00
Voedingssupplement op basis van myo-inositol, methylfolaat, aminozuren, vitaminen en mineralen in de vorm van zakjes, ter ondersteuning van de ovulatie en het hormonaal evenwicht bij vrouwen. Aangewezen voor vrouwen met een zwangerschapswens.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

De originele Proxeed Women-formulering is verbeterd met myoinositol en methylfolaat om de ovulatie en het hormonale evenwicht verder te ondersteunen. Van myoinositol is aangetoond dat het de ovulatie verbetert bij vrouwen met polycysteus ovariumsyndroom (PCOS). Methylfolaat is de biologisch actieve vorm van foliumzuur. Tot 30% van de vrouwen heeft een verminderd vermogen om foliumzuur om te zetten in methylfolaat.

De unieke formule van Proxeed Women Inositol bevat de juiste balans van hoogwaardige voedingsstoffen zoals carnitines, myoinositol, methylfolaat, vitamines, mineralen en antioxidanten die nodig zijn om de preconceptiegezondheid te ondersteunen en de kans op zwangerschap te vergroten.

ondersteuning van normale hormonale activiteit en ovulatie
de kwaliteit van eieren behouden door ze van energie te voorzien en ze te beschermen tegen oxidatieve stress
bevruchting, gezonde celdeling en de innesteling van de bevruchte eicel stimuleren.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Zwangerschapswens.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 zakje per dag, gedurende minimum 4 tot 6 maanden of de periode van een gewenste zwangerschap.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

L-carnitine 500 mg, Acetyl-L-carnitine 250 mg, L-arginine 500 mg, L-cysteïne 100 mg, zink 5 mg (50%*), Methyltetrahydrofolaat 400 µg (200%*), Vitamine E 30 mg (25%*), Vitamine B6 2 mg (143%*), Vitamine B5 6 mg (100%*), Vitamine B12 2.5 µg (100%*), Vitamine C 90 mg (112%*), Vitamine D3 5 µg (50%*), Selenium 27.5 µg (50%*), Ijzer 7 mg (50 %*), Koper 0.5 mg (5%*), Beta-caroteen 4.8 mg (100%*), Myo-inositol 1000 mg. Halal.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Proxeed
Aflevervorm Zakje
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Zwangerschap
Bevat Inositol, Mineralencomplex, Vitamine B12, Vitamine B6, Vitamine B9, foliumzuur, Vitamine C, Vitamine D, Vitamine E
Doelgroep Vrouw
Aangewezen bij Zwangerschapswens
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Sinaasappel
Specifiek voor diabetici? not available
Zonder suiker? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Proxeed Women Inositol