Pure C Zuigtabletten 36 stuks

Zuigtabletten met vitamine C in zuigtabletten met sinaassmaak. Stimuleert het immuunsysteem.

prijs apotheek: € 9,95 -20%
7,96
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 12:00, overmorgen geleverd

EIGENSCHAPPEN VAN VITAMINE C : -  ondersteunt het immuunsysteem en zorgt mede voor een goede weerstand -  stimuleert het immuunsysteem en is goed voor de weerstand tijdens en na fysieke inspanning (geeft extra weerstand bij lichamelijke inspanning) - anti-oxidant: helpt de cellen beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals oxidatieve schade door UV-straling en door luchtvervuiling (celbeschermend) -  werkt als anti-oxidant voor vitamine E en brengt deze weer in een actieve/werkende vorm / draagt bij tot: -  de normale collageenvorming wat van belang is voor de bloedvaten (soepele aderen) en voor de normale werking van de huid, de tanden en het tandvlees - de botaanmaak (voor het behoud van sterke botten) -  een normale energiestofwisseling (activeert de natuurlijke energie in het lichaam), een normale werking van het zenuwstelsel en psychologische functie (vermindering van vermoeidheid en moeheid).
Weerstand.
500mg vitamine C
Merk Pure
Aflevervorm Zuigtabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend
Bevat Vitamine C
Doelgroep Kind, Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor kinderen, Voor volwassenen
Smaak Sinaasappel
Zonder suiker? not available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Carmen
    21/02/2017
    Neem het nog niet lang genoeg om al te weten of het een positief effect heeft, maar het feit dat het zuigtabletten zijn, maakt het gebruik van pure c gemakkelijk.