085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Chat met ons

Pure C Zuigtabletten 36 stuks

Zuigtabletten 36 stuks
7,65 11,95
promo
van 01/03/2023 tot 31/03/2023 (of tot einde van voorraad in promotie)
Op voorraad
7,65
-36%
prijs apotheek: 11,95 Je bespaart: -4,30
Zuigtabletten met vitamine C in zuigtabletten met sinaassmaak. Stimuleert het immuunsysteem.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

EIGENSCHAPPEN VAN VITAMINE C : -  ondersteunt het immuunsysteem en zorgt mede voor een goede weerstand -  stimuleert het immuunsysteem en is goed voor de weerstand tijdens en na fysieke inspanning (geeft extra weerstand bij lichamelijke inspanning) - anti-oxidant: helpt de cellen beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals oxidatieve schade door UV-straling en door luchtvervuiling (celbeschermend) -  werkt als anti-oxidant voor vitamine E en brengt deze weer in een actieve/werkende vorm / draagt bij tot: -  de normale collageenvorming wat van belang is voor de bloedvaten (soepele aderen) en voor de normale werking van de huid, de tanden en het tandvlees - de botaanmaak (voor het behoud van sterke botten) -  een normale energiestofwisseling (activeert de natuurlijke energie in het lichaam), een normale werking van het zenuwstelsel en psychologische functie (vermindering van vermoeidheid en moeheid).

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Weerstand.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

500mg vitamine C

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Pure
Aflevervorm Zuigtabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend
Bevat Vitamine C
Doelgroep Kind, Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor kinderen, Voor volwassenen
Smaak Sinaasappel
Keyword Immuunsysteem, Vitamine C
Zonder suiker? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Pure C

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Pure C