085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Pure Encapsulations Zwangerschapsformule Capsules 60 stuks

Capsules 60 stuks
24,15 30,96
Op voorraad
24,15
-22%
prijs apotheek: 30,96 Je bespaart: -6,81
Voedingssupplement op basis van vitaminen, mineralen en aminozuren in de vorm van capsules. Aangewezen bij een kinderwens, zwangerschap en tijdens de borstvoeding.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

- Met zink ter ondersteuning van de vruchtbaarheid bij een kinderwens.- Voor de dagelijkse verzorging tijdens de zwangerschap.- Voor het vervullen van een verhoogde behoefte tijdens de borstvoeding.- Ondersteunt de gezonde ontwikkeling van de baby dankzij folaat.- Vitamine A (als bètacaroteen) helpt de huid en het gezichtsvermogen gezond houden en speelt een rol bij de celspecialisatie.- B vitamines (B1, B2, B3, B5, B6, B12, biotine) en vitamine C dragen bij tot het energiemetabolisme van het lichaam en zijn goed bij vermoeidheid (B2, B3, B5, B6, B12 en C) waarmee een zwangerschap en de eerste maanden na de bevalling gepaard kunnen gaan.- Vitamine C en D, selenium en zink leveren een bijdrage aan een normale werking van het immuunsysteem.- Folaat speelt een rol bij de celdeling en draagt bij tot de ontwikkeling van de placenta (moederkoek) en de groei van de baarmoeder en de borsten tijdens de zwangerschap.- IJzer draagt bij tot de normale bloedvorming en is belangrijk voor het transport van zuurstof in het lichaam. Bovendien draagt ijzer bij tot het verminderen van vermoeidheid.- Jodium draagt bij tot een normale schildklierfunctie en de normale productie van schildklierhormonen.- Magnesium draagt bij tot een normale psychologische functie en het behoud van een goede werking van de spieren.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Kinderwens, zwangerschap en borstvoeding.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 capsule per dag bij de maaltijd.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Magnesiumcitraat, capsule: hydroxypropyl methylcellulose, ijzercitraat, L-ascorbinezuur, zinkpicolinaat, L-leucine, niacinamide, L-isoleucine, l-valine, selenomethionine, D-alfa-tocoferylwaterstofsuccinaat, calcium-D-panto- thenaat, vulstof: microkristallijne cellulose, kaliumjodide, cholecalciferol, natrium- riboflavine-5’-fosfaat, natuurlijk bètacaroteen concentraat, pyridoxaal-5’-fosfaat, thiamine HCl, (6S)-5-methyltetrahydrofolaat-glucosaminezout (Quatrefolic®), pteroylmonoglutaminezuur, D-biotine, methylcobalamine.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Pure encapsulations
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Zwangerschap
Bevat Mineralencomplex, Vitaminecomplex
Aangewezen bij Borstvoeding, Zwangerschap, Zwangerschapswens
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Pure Encapsulations Zwangerschapsformule