Pure Magne-Taurine-B Tabletten 90 stuks

1 reviews
19,92 24,90
Op voorraad
19,92
-20%
prijs apotheek: 24,90 Je bespaart: -4,98
Voedingssupplement op basis van magnesium, taurine en vitamine B in de vorm van tabletten. Helpt bij stress situaties en vermoeidheid.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

EIGENSCHAPPEN VAN MAGNESIUM EN VITAMINE B6-B11-B12 : dragen ondermeer bij tot: - de vermindering van vermoeidheid en moeheid en een normale energiestofwisseling - een normale psychologische functie (heldere geest, concentratie, leervermogen, gemoedstoestand) - een normale werking van het zenuwstelsel - een goed immuunsysteem, zorgen mede voor een goede weerstand (B12-B11-B6) - een normale spierwerking (magnesium) - een goede elekrolytenbalans en normale eiwitsynthese (magnesium)

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Stress & vermoeidheid.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Pure Magne-Taurine-B is een complex van magnesiumglycerofosfaat, taurine en 3 B-vitamines. Deze formule helpt bij stressituaties en vermoeidheid*. Pure Magne-Taurine-B bevat oa het actief en natuurlijk, lichaamseigen vitamine B12 onder de vorm van methylcobalamine (ipv het niet actieve cyanocobalamine). 

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Pure
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Vermoeidheid
Bevat Magnesium, Taurine, Vitaminen B-complex
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Keyword Stress vermoeidheid
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Pure Magne-Taurine-B

Pure Magne-TaurineB tabletten werken heel goed. Na een week minder vermoeid, ook een later bloedonderzoek was merkbaar beter.

Roland