085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30

Chat met ons

Puressentiel Gewrichten & Spieren roller Roll-on 75ml

5 reviews
Roll-on 75ml
16,92 19,90
Op voorraad
16,92
-15%
prijs apotheek: 19,90 Je bespaart: -2,98
Natuurlijke roller voor spieren en gewrichten met 14 essentiële oliën. Helpt stijve spieren te ontspannen en te kalmeren, en helpt de gewrichten soepeler te maken.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Gaat snel de pijn verlichten in de gewrichten. Gaat de gespannen spieren kalmeren en ontspannen.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder


Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

De roller goed schudden en aanbrengen op de pijnlijke gewrichten of spieren (rug, nek, schouders, ellebogen, polsen, handen, heupen, knieën, enkels, voeten), telkens het nodig is.U kunt ook meer product gebruiken en een manuele massage uitvoeren, in dat geval de handen wassen na gebruik. 3 maal daags aanbrengen is aanbevolen (‘s morgens, ‘s middags en ‘s avonds).

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Aqua, Turpentine Oil, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycerin, Melaleuca Leucadendron Cajaput Oil, Oxygen, Sulfated Castor Oil, Pinus Sylvestris Leaf Oil, Gaultheria Procumbens (Wintergreen) Leaf Oil, Hydroxypropyl Guar, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Sassafras Officinale Root Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Lavandula Hybrida Oil, Melaleuca Viridiflora Leaf Oil, Eucalyptus Citriodora Oil, Origanum Majorana Leaf Oil, Juniperus Communis Fruit Oil, Eugenia Caryophyllus (Clove) Bud Oil, Anthemis Nobilis Flower Oil, Limonene, Eugenol, Geraniol, Linalool.

Actieve bestanddelen : Cajeput, Roomse kamille, Kruidnagel, Eucalyptus, Bergthee, Jeneverbes, Lavandin, Marjolein, Pepermunt, Niaouli, Muskaatnoot, Den, Rozemarijn, Terpentijn

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Vermijd elk contact met de ogen en de slijmvliezen, huidwonden, bij irritatie geen water gebruiken maar spoelen met een plantaardige olie (keukenolie of andere…).Niet gebruiken bij allergie voor een van de bestanddelen en bij allergische personen zonder vooraf een huidtest te doen. De handen goed wassen als ze met de essentiële oliën in contact zijn geweest. Buiten het bereik en het zicht van kinderen houden. Niet inslikken. Donker, koel en droog bewaren in de oorspronkelijke verpakking.Niet geschikt voor kinderen jonger dan 7 jaar voor de roller, de gel en de kalmerende Balsem Gewrichten en voor kinderen jonger dan 15 jaar voor de patch Gewrichten, voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, personen met een voorgeschiedenis van convulsieve of epileptische stoornissen. Voor bejaarden onder medische behandeling, vraag het advies van een gezondheidsspecialist. Niet langdurig zonnebaden na aanbrenging. Bij accidentele inname onmiddellijk het antigifcentrum van uw streek contacteren. Uitwendig gebruik.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Puressentiel
Aflevervorm Roll-on
Type product Fytotherapie
Aromatherapie Essentiële olie
Effect Ontzwellend, Pijnstillend
Bevat Eucalyptus, Overige, Pepermuntolie, Rozemarijn
Aangewezen bij Gewrichtspijn, Spierpijn
Keyword Gewrichtspijn, Roller
Geeft warmte? not available

Laatste reviews en ervaringen met Puressentiel Gewrichten & Spieren roller

Uitstekend product. Je moet weten hoe je het goed kunt gebruiken.

debricon

Zeer effectief product, ik heb een aantal op elke verdieping.

Produit très efficace j'en ai dans plusieurs armoires, et sa me soulage énormément

Een top product wat heel veel verlichting geeft en makkelijk aan te brengen is ik blijf het gebruiken en zorg dat ik het altijd in voorraad heb.

Dirk

Ben niet tevreden over het produkt, ga het niet meer gebruiken, de pijnzone wordt nog pijnlijker.

hilde van melkebeke

Super product, effectief en eenvoudig aan te brengen! Het positieve punt is dat het zelfs in de rug zonder verdraaiing alleen kan worden gedaan. Ik beveel dit product aan.

Patrick