085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Quercus Ashwagandha Tabletten 60 stuks

Tabletten 60 stuks
21,00 28,00
promo
van 01/11/2023 tot 30/11/2023 (of tot einde van voorraad in promotie)
Op voorraad
21,00
-25%
prijs apotheek: 28,00 Je bespaart: -7,00
Voedingssupplement op basis van Ashwagandha, gekend uit de Ayurveda, bevordert zowel de lichamelijke als geestelijke prestaties.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Quercus Ashwagandha bevat KSM-66® Ashwagandha, 's werelds meest bestudeerde en veiligste full spectrum Indiase ginsengwortelextract. Meer dan 10 jaar onderzoek resulteerde in een extract met een hoge standaardisatie op withanolides (>5%), maar met behoud van de verhoudingen die in de natuur worden teruggevonden. Ashwagandha, gekend uit de Ayurveda, bevordert zowel de lichamelijke als geestelijke prestaties. Het is een adaptogeen kruid dat de balans in het lichaam bevordert. Zo draagt het bij tot meer energie, vitaliteit en een betere concentratie, maar bevordert het tegelijk ook een goede, gezonde nachtrust en ondersteunt het bij stress en spanningen. Vegan.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Energie – concentratie – stress – nachtrust

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tablet per dag te nemen bij de maaltijd of zoals aanbevolen.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

ashwagandha-extract* (59,3%), vulstof: arabische gom*, bamboepoeder (Bambusa arundinacea)*, emulgatoren: lecithine (Helianthus annuus)*, glycerol, zetmeel (Zea mays)*, verdikkingsmiddel: guargom*. *biologische teelt

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Oak Pharma
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Concentratie, Stress
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Tijdstip inname Dag
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Quercus Ashwagandha

Als je tijdens je slaap meer dan 5x per uur langer dan 10 seconden geen of weinig lucht krijgt, spreekt men van slaapapneu. Mogelijke klachten bij slaapapneu zijn:

  • snurken
  • stemmingswisselingen
  • concentratieproblemen
  • vermoeidheid
Indien slaapapneu niet correct behandeld wordt, kan het onder andere leiden tot gewichtstoename, hoge bloeddruk, hartritmestoornissen en insulineresistentie. Contacteer je huisarts voor meer informatie.

De supplementen van Quercus zijn ontwikkeld met zo weinig mogelijk vulstoffen en daarom hebben zij dit 'clean label'. Deze supplementen bevatten geen: - Kunstmatige kleur-, bewaar-, smaak- of zoetstoffen. - Gluten, lactose of GGO. - Titaan- of siliciumdioxide. - Magnesiumstearaat.

Bijna alle Quercus supplementen zijn geschikt voor veganisten, met uitzondering van de AstaPure K2, Collagen Skin, Macu-Vision, Active D3 en ImmuProtect druppels.

De Quercus supplementen worden gemaakt met gelatine van planten of vis, er wordt nooit gelatine van rund of varken gebruikt.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Quercus Ashwagandha