085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Quercus Folate B12 Smelttabletten 80 stuks

Smelttabletten 80 stuks
18,00 24,00
promo
van 01/12/2023 tot 31/12/2023 (of tot einde van voorraad in promotie)
Op voorraad
18,00
-25%
prijs apotheek: 24,00 Je bespaart: -6,00
Quercus Folate B12 bevat Quatrefolic®, de biologisch actieve vorm van foliumzuur oftewel 5-MTHF (gebonden aan glucosamine).
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Deze vorm is voor het lichaam direct bruikbaar zonder enige metabolisatie, in tegenstelling tot andere vormen van foliumzuur. Folaat draagt bij tot de normale bloedvorming en tot de weefselgroei (zoals o.a. bij de baarmoeder en de placenta van de (aanstaande) moeder). Daarnaast draagt het bij tot diverse hersen- en zenuwfuncties zoals stressbestendigheid. De bio-actieve vitamine B12 (MecobalActive®), een zeer zuivere vorm van methylcobalamine, draagt bij tot mentale prestaties zoals concentratie, leren, geheugen en redeneren en tot de vermindering van vermoeidheid. Vegan.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Zenuwfuncties – bloedvorming – vermoeidheid

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 smelttablet per dag. Laten smelten in de mond (bij voorkeur onder de tong).

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Foliumzuur (Quatrefolic®) (250%*) 500 µg ; Vitamine B12 (MecobalActive®) (40000%*) 1000 µg. Ingrediënten: vulstoffen: erytritol, cellulose, voedingszuur: citroenzuur, frambozenaroma, glansmiddel: vetzuren, methylcobalamine, (6S)-5-methyltetrahydrofoliumzuur: glucosaminezout. *van de referentie-inname

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Oak Pharma
Aflevervorm Smelttabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Zwangerschap
Bevat Vitamine B12, Vitamine B9, foliumzuur
Doelgroep Zwangere
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Quercus Folate B12

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

De supplementen van Quercus zijn ontwikkeld met zo weinig mogelijk vulstoffen en daarom hebben zij dit 'clean label'. Deze supplementen bevatten geen: - Kunstmatige kleur-, bewaar-, smaak- of zoetstoffen. - Gluten, lactose of GGO. - Titaan- of siliciumdioxide. - Magnesiumstearaat.

Bijna alle Quercus supplementen zijn geschikt voor veganisten, met uitzondering van de AstaPure K2, Collagen Skin, Macu-Vision, Active D3 en ImmuProtect druppels.

De Quercus supplementen worden gemaakt met gelatine van planten of vis, er wordt nooit gelatine van rund of varken gebruikt.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Quercus Folate B12