085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Quercus ImmuProtect Essential Capsules 60 stuks

Capsules 60 stuks
18,00 24,00
promo
van 01/11/2023 tot 30/11/2023 (of tot einde van voorraad in promotie)
Op voorraad
18,00
-25%
prijs apotheek: 24,00 Je bespaart: -6,00
Voedingssupplement op basis van pure, natuurlijke en biologische essentiële oliën met onder andere ravintsara, oregano, gember en citroen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Het ondersteunt de natuurlijke weerstand dankzij de aanwezigheid van rozemarijn en bergbonekruid essentiële olie. Een boost die het immuunsysteem wel kan gebruiken tijdens de winterperiode of periodes van vermoeidheid en stress. Eucalyptus radiata essentiële olie heeft een verzachtende invloed op keel en luchtwegen en helpt zo om vrijer te ademen. Essentiële oliën zijn de geurige, vluchtige bestanddelen van planten, bloemen, vruchten of zaden. Vegan.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

volwassenen: 1 à 3 capsules per dag bij de maaltijd.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

vulstof: lecithine (Helianthus annuus)*, capsule: hydroxypropylmethylcellulose, essentiële oliën: Eucalyptus radiata* (5,5%), ravintsara* (5,5%), oregano* (1,5%), rozemarijn cineol* (1,5%), gember* (1,5%), bergbonenkruid*, citroen*. *biologische teelt

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Oak Pharma
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Effect Weerstand verhogend
Bevat Eucalyptus
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Quercus ImmuProtect Essential

De supplementen van Quercus zijn ontwikkeld met zo weinig mogelijk vulstoffen en daarom hebben zij dit 'clean label'. Deze supplementen bevatten geen: - Kunstmatige kleur-, bewaar-, smaak- of zoetstoffen. - Gluten, lactose of GGO. - Titaan- of siliciumdioxide. - Magnesiumstearaat.

Bijna alle Quercus supplementen zijn geschikt voor veganisten, met uitzondering van de AstaPure K2, Collagen Skin, Macu-Vision, Active D3 en ImmuProtect druppels.

De Quercus supplementen worden gemaakt met gelatine van planten of vis, er wordt nooit gelatine van rund of varken gebruikt.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Quercus ImmuProtect Essential