085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Quercus QuerCetin Tabletten 60 stuks

Tabletten 60 stuks
24,00 32,00
promo
van 01/11/2023 tot 30/11/2023 (of tot einde van voorraad in promotie)
Op voorraad
24,00
-25%
prijs apotheek: 32,00 Je bespaart: -8,00
Voedingssupplement met quercetine-Phytosome® en geoptimaliseerde vitamine C.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Planten maken bioflavonoïden aan om zich te beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf. Maar ook voor het lichaam leveren ze talrijke voordelen op celniveau. Quercetine is één van de belangrijkste en best onderzochte bioflavonoïden en komt van nature voor in groenten, fruit en noten. Quercefit® bevat quercetine die dankzij de Phytosome®-technologie tot wel 20 keer beter opgenomen wordt. Vitamine C (PureWay-C™) ondersteunt de normale werking van het immuunsysteem, draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid, ondersteunt de energiestofwisseling en verhoogt de ijzeropname. Daarnaast draagt het bij tot het behoud van een gezond zenuwstelsel en draagt bij tot de bescherming van de cellen tegen vrije radicalen. Dankzij de geoptimaliseerde matrix wordt PureWay-C™ sneller en beter opgenomen dan traditionele vormen van vitamine C. Bovendien blijft het langer in het menselijk lichaam.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tablet per dag bij de maaltijd.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

L-ascorbinezuur, vulstof: cellulose, emulgatoren: lecithine (Helianthus annuus), glycerol, quercetine (10,8%), glansmiddel: vetzuren, bamboepoeder (Bambusa arundinacea), geleermiddel: hydroxypropylmethylcellulose, citrus bioflavonoïden.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Oak Pharma
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Effect Weerstand verhogend
Bevat Vitamine C
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Quercus QuerCetin

Voedingssupplementen die quercetine bevatten kunnen positieve effecten hebben tijdens bepaalde chemobehandelingen (antitumorale antibiotica). 

Bij andere chemobehandelingen heeft het net negatieve gevolgen (antracyclines, plantinumanalogen). 
Bespreek zeker eerst met je arts of het gebruik van voedingssupplementen met quercetine veilig zijn voor jou. 

De supplementen van Quercus zijn ontwikkeld met zo weinig mogelijk vulstoffen en daarom hebben zij dit 'clean label'. Deze supplementen bevatten geen: - Kunstmatige kleur-, bewaar-, smaak- of zoetstoffen. - Gluten, lactose of GGO. - Titaan- of siliciumdioxide. - Magnesiumstearaat.

Bijna alle Quercus supplementen zijn geschikt voor veganisten, met uitzondering van de AstaPure K2, Collagen Skin, Macu-Vision, Active D3 en ImmuProtect druppels.

De Quercus supplementen worden gemaakt met gelatine van planten of vis, er wordt nooit gelatine van rund of varken gebruikt.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Quercus QuerCetin