085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Quercus Rhodiola Tabletten 30 stuks

Tabletten 30 stuks
24,00 32,00
promo
van 01/12/2023 tot 31/12/2023 (of tot einde van voorraad in promotie)
Op voorraad
24,00
-25%
prijs apotheek: 32,00 Je bespaart: -8,00
Voedingssupplement op basis van Rhodiolife®, een extract van rozenwortels die worden geoogst in het Altai-gebergte in Centraal-Azië.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Quercus Rhodiola bevat Rhodiolife®, een extract van rozenwortels die worden geoogst in het Altai-gebergte in Centraal-Azië, een ongerept gebied dat vrij is van verontreiniging. Het is gestandaardiseerd op 3% rosavines en 1% salidroside. Rhodiola helpt zowel bij lichamelijke als geestelijke vermoeidheid. Het is een adaptogene plant die de balans in het lichaam bevordert en de algemene weerbaarheid bij vermoeidheid en stress-situaties ondersteunt. Ideaal voor mensen met een drukke leefstijl die energiek en tegelijkertijd ontspannen willen blijven. De rhodiolawortel helpt daarnaast ook bij fysieke prestaties en ondersteunt een goed uithoudingsvermogen. Rhodiola is daardoor ook een geschikt supplement voor sporters. Vegan.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Vermoeidheid – stress – fysieke prestaties

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tablet per dag bij de maaltijd.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

rozenwortelextract (66,1%), vulstof: cellulose, glansmiddel: vetzuren, bamboepoeder (Bambusa arundinacea), geleermiddel: hydroxypropylmethylcellulose, emulgator: glycerol.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Oak Pharma
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Stress
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Tijdstip inname Dag
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Quercus Rhodiola

Als je tijdens je slaap meer dan 5x per uur langer dan 10 seconden geen of weinig lucht krijgt, spreekt men van slaapapneu. Mogelijke klachten bij slaapapneu zijn:

  • snurken
  • stemmingswisselingen
  • concentratieproblemen
  • vermoeidheid
Indien slaapapneu niet correct behandeld wordt, kan het onder andere leiden tot gewichtstoename, hoge bloeddruk, hartritmestoornissen en insulineresistentie. Contacteer je huisarts voor meer informatie.

De supplementen van Quercus zijn ontwikkeld met zo weinig mogelijk vulstoffen en daarom hebben zij dit 'clean label'. Deze supplementen bevatten geen: - Kunstmatige kleur-, bewaar-, smaak- of zoetstoffen. - Gluten, lactose of GGO. - Titaan- of siliciumdioxide. - Magnesiumstearaat.

Bijna alle Quercus supplementen zijn geschikt voor veganisten, met uitzondering van de AstaPure K2, Collagen Skin, Macu-Vision, Active D3 en ImmuProtect druppels.

De Quercus supplementen worden gemaakt met gelatine van planten of vis, er wordt nooit gelatine van rund of varken gebruikt.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Quercus Rhodiola