085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Quercus Vegan D3-2000 I.U. Tabletten 100 stuks

Tabletten 100 stuks
13,50 18,00
promo
van 01/11/2023 tot 30/11/2023 (of tot einde van voorraad in promotie)
Op voorraad
13,50
-25%
prijs apotheek: 18,00 Je bespaart: -4,50
Quercus Vegan D3 – 2000 I.U. bevat 50 µg vitamine D3 uit algen (Vitamin D3V®) per tablet, onder de vorm van cholecalciferol. Dit is de vorm die het lichaam normaal gezien zelf aanmaakt onder invloed van zonlicht en ook het best wordt opgenomen via de darmen (in tegenstelling tot een andere vegan-vorm, vitamine D2 (ergocalciferol)).
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Door bepaalde omstandigheden (levensstijl, mobiliteit, medicatie, leeftijd...) kunnen tekorten voorkomen, en dit bij zowat alle bevolkingsgroepen. Niet enkel in de winter, maar het hele jaar door. Suppletie met vitamine D is dan ook erg aangewezen. Vitamine D3 ondersteunt de normale werking van het immuunsysteem en draagt bij tot het behoud van sterke botten en tanden. Dit laatste doet vitamine D3 door bij te dragen tot de normale opname van calcium ter hoogte van de darmen. Vegan.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Volwassenen en kinderen vanaf 11 jaar: 1 smelttablet per dag. Laten smelten in de mond (bij voorkeur onder de tong).

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Vitamine D3 (Vitamin D3V®) (1000%*) 50 µg. Ingrediënten: vulstoffen: erytritol, cellulose, cholecalciferol, voedingszuur: citroenzuur, frambozenaroma, glansmiddel: vetzuren. *van de referentie-inname.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Oak Pharma
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Effect Weerstand verhogend
Bevat Vitamine D3
Leeftijdscategorie Vanaf 12 jaar, Voor volwassenen
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Quercus Vegan D3-2000 I.U.

De supplementen van Quercus zijn ontwikkeld met zo weinig mogelijk vulstoffen en daarom hebben zij dit 'clean label'. Deze supplementen bevatten geen: - Kunstmatige kleur-, bewaar-, smaak- of zoetstoffen. - Gluten, lactose of GGO. - Titaan- of siliciumdioxide. - Magnesiumstearaat.

Bijna alle Quercus supplementen zijn geschikt voor veganisten, met uitzondering van de AstaPure K2, Collagen Skin, Macu-Vision, Active D3 en ImmuProtect druppels.

De Quercus supplementen worden gemaakt met gelatine van planten of vis, er wordt nooit gelatine van rund of varken gebruikt.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Quercus Vegan D3-2000 I.U.