085/016 08 96

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Quies oordoppen was 16 stuks

8 reviews
16 stuks
4,89 6,35
Op voorraad
4,89
-23%
prijs apotheek: 6,35 Je bespaart: -1,46
Deze kneedbare oordopjes uit natuurlijke was past zich vlot aan de vorm van de gehoorgang aan. Ze is hypoallergeen en neemt de temperatuur van het lichaam aan. De gehoorgang wordt lichtjes gesmeerd zodat u bijna vergeet dat u de bescherming in heeft. Ideaal voor een langdurig gebruik! Dempt zeer goed lawaai en omgevingsgeluid.
Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Quies
Type product Hulpmiddel, toebehoren
Type oordoppen Lawaai, Omgevingsgeluiden
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Keyword Geluid, Omgevingsgeluid

Laatste reviews en ervaringen met Quies oordoppen was

Wil niet anders meer .

Irma

Deze oordoppen zijn enorm prettig. Ze zijn niet vet en goed kneedbaar. Fijn product. Snelle levering van Viata. Aanrader.

David

Het zijn kleine bolletjes wax in een doosje. Als je ze even verwarmt in je hand kun je ze makkelijk kneden. Ik draai er een klein rolletje van en dan breng ze in. Heel fijn, lekker zacht en sluit fantastisch af!

Miranda

Super! Ideaal om het gesnurk en het lawaai van buitenaf niet te horen als je slaapt maar toch nog je wekker. ( als je hem niet te stil zet natuurlijk😉)

Sofie

Goed product, voordien verschillende oordoppen geprobeerd en deze vind ik het best

Inge

na jarenlang verschillende oordoppen geprobeerd te hebben attendeerde een kennis mij op deze oordoppen. Nog niet eerder zulke goede oordoppen gehad! Slaap nu een stuk beter. Zeer tevreden!

ankie

zonder deze oordoppen slaap ik niet meer. Ik ben er aan verslaaft:)

Wilhelmina

Als je rustig wil slapen omdat je partner snurkt of omdat in een hotel de airco veel geluid maakt hoor je met Quies van was niets. Prima product, ik kocht het altijd in Frankrijk. Makkelijk te gebruiken en goedkoper hier

Maaike