085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar

Q-Viva Probiotic Allergen spray Spray 180ml

10 reviews
Spray 180ml
26,36 29,95
Op voorraad
26,36
-12%
prijs apotheek: 29,95 Je bespaart: -3,59
Textielspray op basis van probiotica voor het voorkomen van allergische reacties door huisstofmijt, pollen, schimmels en huidschilfers van dieren.Ideaal voor het behandelen van knuffels, tapijten, gordijnen, zetels, .....
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

De 100% natuurlijke probiotica breken organische vervuiling af, waaronder allergenen. Elke oppervlak, en zeker textiel, bevat veel organische vervuiling waarmee (schadelijke) micro-organismen (bacteriën, schimmels, virussen, huisstofmijt…) zich voeden. Onder deze organische vervuiling vinden we ook allerhande allergenen terug afkomstig van huisstofmijt, pollen, huisdieren …De probiotica in Q-viva Allergen Spray zijn sterk actieve afbrekers van organische vervuiling. Dit doen ze door na toepassing van het product zich te gaan voeden met de aanwezige organische stoffen. Deze werking is 100% natuurlijk en 100% veilig. Door het afbreken van organische vervuiling biedt Q-viva Allergen Spray de volgende voordelen: Minder allergenen en ziektekiemen in de omgeving, minder risico op geurvormende micro-organismen.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Verlagen van allergenen aanwezig in textiel, ter voorkoming van allergie, verminderen van ziektekiemen en geurtjes.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Schudden voor gebruik. 1 verneveling per dag, vernevel 2 seconden. U kunt Q-viva Allergen Spray gebruiken op eender welk textiel.

Wanneer u Q-viva Allergen Spray vernevelt over uw textiel voegt u probiotica toe aan uw omgeving. Door de natuurlijke werking is het ook 100% veilig voor zwangere vrouwen, baby’s en huisdieren. 
Met 1 flacon doet u gemiddeld 150 vernevelingen.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Probiotica.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Q-Viva
Aflevervorm Spray
Type product Medisch hulpmiddel
Type hulpmiddel Bed en omgeving, Bij hygiëne
isMedicalAid Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees vóór het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Meest gestelde vragen

over Q-Viva Probiotic Allergen spray

Je immuunsysteem herkent lichaamsvreemde stoffen en reageert daarop. Bij herhaald contact met zo'n lichaamsvreemde stof, kan je immuunsysteem abnormaal en overdreven reageren. Een allergie is zo'n overdreven reactie van het immuunsysteem.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Q-Viva Probiotic Allergen spray

Ik slik normaal elke avond anti allergie medecijnen. Als ik ze niet slik moet ik veel niezen, heb ik jeukende ogen en een jeukende neus, en veel last van slijmen. Ik spuit bijna elke avond meerdere sprays rondom mijn hoofd (kussens, matras en overtrek). Van de week een tablet vergeten en had ik smorgens nog geen klachten! Normaal een volle neus, maar dat ook niet.

M de Vries

Handig in gebruik en ruikt lekker fris! Net begonnen met het te gebruiken.

Natascha

Heb het product nu 1 week in gebruik maar verneem al een verschil.

Gerda

prima product, help echt!

Shirley

Bevalt zéér goed maar had niet anders verwacht.

Theo Swinckels

Bij de bestelling was het product niet voorradig, maar ik werd wel verwittigd wanneer ik het kon bestellen . Dat vond ik super en heel attent .Het product gebruik ik nu een week en ik voel reeds een verbetering .

Nicole

Na een gebruik van 10-15 dagen is er een ontegensprekelijke vermindering van allergische reacties merkbaar; verder blijven gebruiken blijkt aangewezen.

Jacques DUNON

Dagelijks spray ik kussens en bed en, sinds ik Q-Viva toepas,ben ik nog niet wakker geworden met een gezwollen sinus. Afwikkeling van de bezorging door Viata verliep tijdig en vlekkeloos.

Marius Gerrits

Ik gebruik het nu enkele weken en ik merk een positief effect thuis waar we allergisch zijn aan huisstofmijt en pollen .

lucienne

Een goed product

Ria