Reductin Cellulite  Tabletten 100 stuks

Tabletten 100 stuks
42,75 47,50
42,75
-10%
prijs apotheek: 47,50
Op voorraad
Voedingssupplement op basis van plantenextracten, in de vorm van tabletten. Het is aangewezen om de lymfedrainage te bevorderen, om weefselontsteking als gevolg van waterretentie tegen te gaan en de dermis te herstructureren. Het bestrijdt dus de verschillende oorzaken van cellulitis.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Reductin Cellulite is geen afslankproduct en levert geen significant gewichtsverlies op. Als je een afslankende kuur aan de anti-cellulitisbehandeling wilt toevoegen, probeer dan Reductine Minceur.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Cellulitis, sinaasappelhuid, verlies van huiddichtheid.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Gedurende de eerste 10 dagen: 2 tabletten 's ochtends en 's middags. Dan: 1 tablet 's morgens en 's middags gedurende ongeveer 2 maanden. In onderhoud: 1 tablet per dag. Maximale effectiviteit wordt bereikt na 2 tot 3 maanden.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Dicalciumfosfaat 140,05 mg, microkristallijne cellulose 123 mg, ingekapseld GLA-borage 121,95 mg, moerasspirea-extract 100 mg, kurkuma-extract meriva 100 mg, klis-extract 50 mg, guarana-extract 50 mg, paardenkastanje-extract 50 mg, dragonextract 50 mg, orthosiphonextract 50 mg, SOD dismutase 20 mg, magnesiumstearaat 16 mg.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Reductin
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Effect Anti-cellulite
Bevat Guarana, Moerasspirea, Orthosiphon, Overige
Doelgroep Vrouw
Keyword Anti-cellulite, Drainage, Ontzwellend
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Reductin Cellulite&nbsp;