Reductin Zakje 20 stuks

Voedingssupplement op basis van appelpectine en chroom in de vorm van een poeder met citroensmaak om op te lossen. Het vermindert het verlangen om teveel te eten, om tussen de maaltijden te knabbelen, het werkt het vastzetten van vetten tegen, het verbrandt het teveel aan calorieën en het belet de vochtretentie.

prijs apotheek: € 25,90
23,31
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
Synergie van werkingen van de gepatenteerde formulering:BEHEER VAN HET VERZADIGINGSGEVOEL • Vermindert het vermogen om een grote voedingsbal in te slikken.• Vermindert de zin om te knabbelen (type hypoglykemie) en verhoogt de weerstand tegen verleidingen.• Vermindert de productie van insuline en van het anaboliserend hormoon (opslag).• Beheerst de zin in suiker en de suikerverslaving.OPNAME VAN VETTEN EN KOOLHYDRATEN Het opvangen van vetten en koolhydraten in het darmstelsel zorgt voor een verminderde calorieopname.VERSNELLING VAN DE STOFWISSELING Het stimuleren van het energieverbruik van de cellen zorgt voor de verbranding van het teveel aan calorieën.STIMULATIE VAN DE TRANSIT EN DIURETISCHE EFFECTEN Belet dat het lichaam water ophoudt en zorgt voor het behoud van een platte buik.
Afslanken.
1 zakje voor elke maaltijd.
Merk Reductin
Aflevervorm Zakje
Type product Voedingssupplementen
Effect Eetlust remmen, Vet verbranden, Vochtafdrijvend
Bevat Appelpectine, Chroom, Moerasspirea
Doelgroep Vrouw
Smaak Citroen
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    martje
    14/08/2015
    Vieze brokkerige brij. Lost zeer moeilijk op in water.