085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Chat met ons

Reflex Spray Spray 130ml

Spray 130ml
10,99
Op voorraad
10,99
Geneesmiddel in de vorm van opwarmende spray voor uitwendig gebruik voor de behandeling van spierpijn, gewrichtspijn en ontsteking. Ter preventie van overbelasting of verrekkingen: voor en na de inspanning Reflex spray aanbrengen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Geneesmiddel in de vorm van opwarmende spray voor uitwendig gebruik voor de behandeling van spierpijn, gewrichtspijn en ontsteking. Ter preventie van overbelasting of verrekkingen: voor en na de inspanning Reflex spray aanbrengen.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Reflexspray is een huidspray, oplossing beschikbaar in een spuitbus van 150 ml – cutaan gebruik: Lokale behandeling van pijnlijke spier- en gewrichtsaandoeningen, te gebruiken bij de symptomatische behandeling van traumatische en inflammatoire spier- en gewrichtspijn zoals: kneuzingen, verstuiking en verrekking, stijve nek (torticolis) en lumbago.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Volg deze instructies nauwgezet op tenzij uw arts u een ander advies heeft gegeven. Raadpleeg bij twijfel uw arts of uw apotheker. 2 tot 3 aanwendingen per dag in functie van de intensiteit van pijn en/of ontsteking. Bij extra belasting van de spieren: vóór en na de inspanning. Plaats de huidspray op een afstand van ongeveer twintig cm van de huid en verstuif gedurende enkele seconden. De werking wordt zonder massage bekomen. De huidspray mag in alle posities gebruikt worden (horizontaal, verticaal of naar beneden gericht). U mag het product niet langer dan 5 dagen gebruiken zonder een arts te raadplegen.

Bijwerkingen Toon meer>> <<Toon minder

Zoals alle geneesmiddelen kan Reflexspray bijwerkingen hebben. Huid-, onderhuid- en slijmvliesaandoeningen: Reacties van overgevoeligheid: jeuk, netelroos, huidontsteking. De symptomen verdwijnen gewoonlijk bij het stoppen van de behandeling. Bij ernstige overgevoeligheid of bij gebruik onder afgesloten verband kan brandwondenvorming voorkomen wegens de diepere penetratie van de bestanddelen. In geval er bij u een bijwerking optreedt die niet in deze bijsluiter is vermeld of die u als ernstig ervaart, informeer dan uw arts of apotheker

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

De werkzame stoffen zijn 25 mg methylsalicylaat, 67 mg terpentijnolie, 40 mg kamfer, 40 mg menthol per 1 ml. Andere bestanddelen zijn benzylalcohol, seringenolie (afw. 42/1043), dimethyl sulfoxide, isopropylalcohol. Drijfgas: koolstofdioxide

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Gebruik Reflexspray niet: als u huidinfecties, kwetsuren en/of brandwonden heeft, als u overgevoelig (allergisch) bent voor één van de bestanddelen van Reflexspray, als u jonger bent dan 10 jaar.Pas goed op met Reflexspray: contact met slijmvliezen (neus, mond) en ogen vermijden, vooral bij kinderen, buiten het bereik van kinderen houden, spuitbus staat onder druk en mag niet doorboord of in het vuur geworpen worden, zelfs niet als hij leeg is. Verstuif niet in de nabijheid of in de richting van een vlam of gloeiend voorwerp. Want kinderen (vooral zuigelingen) zijn bijzonder gevoelig voor sommige bestanddelen van Reflexspray. De aanwending van Reflexspray op de huid kan aanleiding geven tot daling van de bloeddruk, een blauwe kleur van de huid en stuipen. Als u nog andere geneesmiddelen neemt. Gelieve ook de rubriek “Gebruik van Reflexspray in combinatie met andere geneesmiddelen” te lezen. Raadpleeg uw arts indien één van de bovenstaande waarschuwingen voor u van toepassing is, of dat in het verleden is geweest.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Reflex Spray
Aflevervorm Spray
Type product Geneesmiddel
Effect Pijnstillend
Bevat Overige samenstellingen
Aangewezen bij Kneuzing, Ontsteking
Keyword Gewrichtspijn, Pijn, Spieren
Geeft warmte? available
Generisch middel? not available

Reflex Spray is een geneesmiddel. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees aandachtig de bijsluiter. Bewaar dit geneesmiddel buiten het bereik van kinderen. Bewaar de bijsluiter, deze bevat belangrijke informatie voor jou. Vraag raad aan je arts of apotheker. Bij het optreden van bijwerkingen, raadpleeg je huisarts.
Nota: bij homeopathische geneesmiddelen is niet altijd een bijsluiter beschikbaar.